Майкъл Кийтън отново става Батман

Актьорът преговаря за завръщането си в култовата роля

Майкъл Кийтън отново става Батман | StandartNews.com

Майкъл Кийтън преговаря за завръщането си като Батман, предадоха от Variety. Актьорът изигра супергероя през 1989-а в класиката на Тим Бъртън „Батман“, след това и в продължението от 1992-а „Батман се завръща“.

Сега актьорът може отново да облече наметалото на Брус Уейн в предстоящия филм „Светкавицата“, който ще е част от комиксовата вселена с герои от DC на студиото „Уорнър брос“. Лентата е насрочена за 2022-а и в главната роля влиза Езра Милър, който вече изигра бързия като светкавица Бари Алън в „Лигата на справедливостта“ през 2017-а.

За сега няма подробности около участието на Кийтън. Сюжетът на „Светкавицата“ се очаква да разкаже история за алтернативни вселени, в която се появяват различни версии на героите и злодеите. Това означава, че Майкъл може да има или краткотрайна роля в лентата, или да бъде сред главните персонажи.

Завръщането на Кийтън като Батман няма да повлияе на реализирането на бъдещия филм, посветен на човека прилеп, в който Робърт Патинсън ще изиграе милионера Брус Уейн.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай