Майката на сина на Ламбо избухна: Душата ме заболя

Зашщо Ирен Кривошиева е напуснала театрална постановка

Майката на сина на Ламбо избухна: Душата ме заболя | StandartNews.com

Ирен Кривошиева не издържа и напусна една от скорошните театрални постановки, на които е присъствала. Актрисата, която никога не се е крила от мнението или позицията си по даден въпрос, не направи изключение и сега, а последователите й в социалните мрежи приех с възторг признанието.

"Напуснах постановката "Хага" в Народния театър. "Политиката е мръсна работа" и няма място в театъра. Не съм русофоб, нито русофил но като актриса зная едно: Не бива да се подиграваме с класици като Пушкин и Чехов с неговата "Вишнева градина". Така започва поста във фейсбук на Ирен Кривошиева, която, оказа се, съвсем не е единствената, която се е отвратила от старта на театралния сезон.

Актьорът дори да мрази на сцената го прави с любов, а театъра възпитава добродетели. Душата ме заболя, когато гледах как се употребява изкуството за политически цели", гласи поста на Кривошиева в социалните мрежи.

Очевидно реакциите оттук нататък ще са доста взривоопасни, особено след като случилото се в театъра става обществено достояние след появата си в социалните мрежи, пише show.blitz.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай