Маските падат в "Братя"

Денис се готви да срине със земята своя опонент Филип и цялата му компания

Маските падат в "Братя" | StandartNews.com

Денис се готви да срине със земята своя опонент Филип и цялата му компания. Той се опитва да привлече на своя страна и част от държавния апарат, в лицето на РЗИ, за да нанесе решаващ удар по бизнеса на Карамитев в България. Инспектори от няколко държавни институции нахлуват в офисите на „Кара Ботаникс“, а лицензът на био храните и добавките виси на косъм. Какъв резултат ще има от масираната проверка и как ще реагира Филип срещу смело хвърлената ръкавица в лицето му?

Провокацията срещу Карамитев не идва сама, а буквално отваря кутията на Пандора. Търсейки начин да отвърне светкавично на удара, бизнесменът се сблъсква и с новина от личен характер, която преобръща представите му и го поставя в съвсем нова ситуация. Какво точно ще научи Филип и защо известието ще се окаже съдбовно за него?

С помощта на свои връзки извън България, Сандо опитва да организира среща, чрез която да върне интереса на поляците към общ бизнес с „Арол Холдинг“. Денис е готов да му се довери, защото още не може да прежали фиаското с провалената голяма сделка, която планираха. Но чия вътрешна съпротива ще срещнат в самата групировка и каква е причината за отпора?

След отстраняването на Мая от рекламната кампания на хранителните добавки, отношенията между нея и Лора се влошават. Интуитивната жена търси отговори относно главния повод, заради който се разваля договора й като рекламно лице на „Кара Ботаникс“. Готова ли е Лора да даде нужното обяснение на приятелката си? Или може би предпочита да не се доверява никому в и без това усложнената ситуация? Има ли как да се потуши напрежението между двете, преди то да е ескалирало?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай