Мария Илиева представи Fuego

Първо текстово видео и първа песен на испански за певицата

Мария Илиева представи Fuego | StandartNews.com

Най-новия сингъл на Мария Илиева Fuego (огън) дебютира онлайн. Паралелно с видео премиерата в YouTube певицата изпълни за пръв път парчето по време на първия ден на "Sofia Fashion Week".

След позитивната реакция за аудиото, което носи лято и латино ритъм в себе си, публиката се впечатли и от свежото текстово видео, дело на Иван Краев. „Казах на Иван точно две думи за насока и той веднага ми предложи идейна реализация, улавяйки точно това, което търсех,” признава Мария. „Такова е усещането ми за цялата работа по песента. Всичко се случва спонтанно и с лекота.”

Румънският екип автори от Global Records се свързват с Мария, за да ѝ предложат песента, продуцирана от Viky Red. Певицата се влюбва в нея от първо слушане и я изпява на един дъх, въпреки че хитът не е в обичайния й стил. „Не се страхувам да експериментирам и това е нещо, което публиката ми цени много.”

Паралелно с работата по концерта „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” в Зала 1 на НДК на 22-ри октомври, Мария Илиева разгадава най-голямата телевизионна мистерия – кой стои зад маските в предаването „Маскирания певец”, където е част от Детективския панел заедно с Гала, Ники Кънчев и Геро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай