Мариан Вълев срази конкуренцията. Новият хит

Десетки актьори, известни влогъри, певци, ТикТокъри аплодираха "Чалга"

Мариан Вълев срази конкуренцията. Новият хит | StandartNews.com

Десетки актьори, известни влогъри, певци, ТикТокъри, както и близки приятели, аплодираха Мариан Вълев на предпремиерата на дългоочаквания филм “Чалга”, на който той е сценарист и режисьор. В салона на Кино Арена – мол "Парадайс" нямаше празни места. Това е втората пълнометражна лента на актьора след “Лошо момиче” и още с първата си прожекция даде знак, че ще се превърне в хит.

В главните роли на филма са актрисите Елеонора Иванова-Нори и Цветелина Стоянова.Останалата част от участващите във филма са добре познатите любимци на публиката: Любомир Нейков, Жана Яковлева, Лора Караджова, Стефан Денолюбов, Диляна Попова, Николай Сотиров, Димитър Рачков, Кръстю Лафазанов, Виктор Стоянов, Елизабет Методиева, Стефан Мавродиев, Виктор Калев, Илиян Бойд, Николай Николаев, Денислав Маринчев, Милена Маркова и Невена Бозукова.

Оператор на филма е Димитър Гочев. Той и Мариан снимат отново заедно след сериала “Под прикритие, като той също присъстваше на червения килим.

Филмът разказва за силното желание на едно младо момиче да стане чалга певица. В лентата не се говори за чалгата като музика, а всъщност за самия начин на мислене.

Героинята е родена в малък град, като решава да замине на море и е твърдо решена да си сложи силиконови гърди, за да успее в бранша. Там се запознава с друго момиче, с което вършат лудории по морската ивица.

Интересен факт за лентата е, че е заснета само и единствено с мобилен телефон. Кадрите са осъществени във Варна през 2022 година. Във филма са запечатени над 100 локации и повече от 200 сцени.

Преди да започне филмът, когато всички бяха в залата, Мариан Вълев застана пред цялата публика и изрази своите благодарности на присъстващите, че са там.

Мариан Вълев за вестник “Стандарт”: Чалгата е начин на възпитание

- Г-н Вълев, какво мислите за чалга културата в България?

- За мен чалгата никога не е била стил на музика, а начин на възпитание, което родителите дават на младите хора. Освен тази чалга култура съществуват стойности и ценности, които младите хора трябва да запазят.

- Защо вече мечтите са свързани само с зелени хартийки и силиконови гърди?

- Да не сме толкова крайни, аз никого не обвинявам, не давам отговори, аз просто задавам въпроси, аз съм артист. Ако започна да давам отговори, това означава, че правя пропаганда. Разказвам историята за едно приятелство между две млади момичета на фона на съвременната поп култура.

- Как тази култура и поведение се превръща в доминираща?

- Не съм казал, че се превръща в доминираща. Не съм политик, аз съм артист

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай