Марго Роби пак фатална жена

Марго Роби пак фатална жена | StandartNews.com

Дебютантка в измамите разказва играта на опитен мошеник във "Фокус"

Уил Смит и Марго Роби ("Вълкът от Уолстрийт") са звездите във "Фокус" - филм за изкусни обири, в които залозите са високи и се вдигат все повече. Той е в ролята на Ники Спърджън, опитен мошеник и експерт в измамите. Чаровен, непринуден и хладнокръвен играч, с усмивка за милион долара и перфектен изчистен стил. Но се влюбва в начинаещото си протеже Джес Барет (Роби). Тя, както и в лентата с Лео ди Каприо, е красавица със закачливи руси къдрици и къса пола. Целта й е влезе в играта. Има всичко необходимо, без опита. И се нуждае някой да й покаже точните действия. Докато я учи на трикове от занаята, близостта им става все по-голяма и той рязко прекъсва връзката им. Три години по-късно бившето му увлечение вече е съвършена фатална жена. Пътищата им се пресичат в Буенос Айрес по време на автомобилно състезание с високи залози. В разгара на новата и много опасна измамна схема на Ники, Джес не само обърква плановете му, но е и на път да изиграе ненадминатия мошеник в собствената му игра.

"Ники е от най-умните, но и от най-повредените хора, които някога ще срещнете. Той разбира човешката природа и поведение - много малко са личностите с подобно ниво на дълбочина и познания. Но в същото време сърцето му е било разбито като малък и до ден днешен той все още не се е научил да използва способностите си за добро", казва Смит за героя си.

А Марго Роби споделя, че тази роля за нея е истинско удоволствие: "Джес е мечта. Тя претърпява страхотна трансформация във филма, започвайки като неопитно момиче, нешлифован диамант и завършва на съвсем друго място. Беше много забавно да съм в нейната кожа."

Сценарист и режисьор на лентата са Глен Фикара и Джон Рекуа ("Оглупели от любов.").Родриго Санторо, Джерард Макрани, Ейдриан Мартинез, Джо Крест, Робърт Тейлър, Гриф Фърст и Стефани Оноре са в останалите роли.

Спецчасти преследват Шон Пен

В политическия екшън-трилър "Стрелецът" Шон Пен e Джим Териър - бивш агент на правителствените специални части. Неговото минало започва да го преследва, след като някогашните му работодатели правят опит да го убият. Внезапно озовал се в разгара на напрегната игра на котка и мишка, Териър е принуден да се впусне в спиращо дъха преследване. В стремежа си да се изплъзне от тези, които искат смъртта му, Джим обикаля от дивите джунгли на Африка до оживените улици на Лондон и Барселона. Той знае, че има само един начин да се спаси - да се изправи очи в очи с враговете от миналото си и да надвие една от най-мощните организации в света. При това с ясното съзнание, че накрая ще оцелее само един.
Режисьор на екшъна е Пиер Морел, а в останалите роли са Хавиер Бардем, Марк Райлънс, Идрис Елба, Мелина Матюз, Хорхе Леон Мартинес.

Кейт Уинслет във футуристичен екшън

В "Дивергенти 2: Бунтовници" Трис Прайър (Шайлийн Уудли) се изправя пред още по-сериозни опасности, търсейки съюзници и отговори на въпросите си сред развалините на един футуристичен Чикаго. Трис и Фор (Тио Джеймс) вече са бегълци, укриващи се от Джанин (Кейт Уинслет). В екшъна тя е лидер на жадната за власт фракция на Ерудитите. В ожесточена надпревара с времето, двамата трябва да разберат в защита на какво е пожертвало живота си семейството на Трис и защо водачите на Ерудитите са готови на всичко, за да ги спрат. Героинята на Уудли е преследвана от последиците от собствените си решения и отчаяно желае да защити онези, които обича. Така се изправя пред поредица от на пръв поглед невъзможни за преодоляване предизвикателства по пътя си към разкриването на истината за миналото и, както се оказва, бъдещето на нейния свят.
В лентата участват и дъщерята на Лени Кравиц, Зои, Майлс Телър, Маги Кю, Наоми Уотс, Тео Джеймс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай