Събота,

Максим Ешкенази разкрива тайни от Отдел Издирване

От: Агенция Стандарт -
Максим Ешкенази разкрива тайни от Отдел Издирване
A
A
A

Най-новата криминална поредица на Нова "Отдел Издирване" започва на 26 февруари. Сериалът събира обичани актьори, които ще покажат друга страна на полицейската професия. Композиторът Максим Ешкенази разказа в ефир за работата си по продукцията.

"От екипа на сериала ми гласуваха доверие да напиша музиката. Казаха ми: "Хайде, да напишеш един филм, докато си в България, щом ситуацията не позволява да имаш концерти". И аз спонтанно се съгласих", спомня си Ешкенази.

Пътищата на Юлиан Вергов, Ани Пападопулу и Максим са се преплитали и преди във връзка с "Фортисимо Фамилия" и той е сигурен, че резултатът по работата за сериала ще е отличен.

"За мен беше много интересно да видя работата на двамата режисьори Виктор Божинов и Димитър Димитров. Беше важно да общувам с тях и сценариста Александър Чобанов, за да  преценим заедно каква да е музиката. Тя ще е малко по-странна от това, което сме свикнали, но се надявам да отговаря на тематиката на сериала", допълва композиторът.

Той разкрива, че всеки един от полицаите в екипа има своя тема. Ешкенази се е запознал със сюжетното действие, за да може промяната в характерите на героите да бъде отразена в музикален план.   

Сред актуалните проекти на композитора и диригент е предстоящия концерт на 14 февруари със Софийската филхармония и "Фортисимо Фамилия". Той ще влезе в образа на Ромео, а негова партньорка ще бъде младата актриса Радина Боршош. 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички