Лоши новини за Славчо Пеев

Актьорът отново го закъса със здравето

Лоши новини за Славчо Пеев | StandartNews.com

Славчо Пеев отново закъса сериозно със здравето. Проблемите за актьора, които се случват още от миналата година, идват след прекаран ковид.

Актьорът, който играе главната роля в "Да, господин премиер", за съжаление няма да може да влезе в образ, защото единия му крак отказва да функционира. "Мариан Бачев ще ме смени в „Да, господин премиер", споделя той пред "Телеграф".

В момента лекари се опитват да спасят десния му крак с помощта на иглотерапия. "Проблемът е от доста време, постковид, но не се оправя. Де факто, кракът ми не функционира", изплака 84-годишният доайен на Сатиричния театър.

"Точно зад сградата на НАТФИЗ се намира. Отидох и ми направиха процедурата. Извадиха ми цялата болка, та поне сега не ме боли постоянно. Аз ходя с бастун, но не си чувствам крака. От времето зависи дали ще имам някаква болка или не", споделя още пред изданието звездата от "Васко да Гама от село Рупча". Синът му Петър ще го води и на минерални бани, и на масажи, на които Славчо Пеев много се надява да му помогнат да подобри състоянието си и да може да си ходи нормално.

Засега той е спрял изявите си на сцената. В последните години има участие само в два от спектаклите „Да, господин премиер“ и „Сатирично кабаре 2“. През новия сезон ще има дубльори, а Мариан Бачев ще го замести в „Да, господин премиер“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай