Lord of The Rings с нова дата през пролетта

Арената посреща края на трилогията на 24 април

Lord of The Rings с нова дата през пролетта | StandartNews.com

Мащабната продукция Lord of The Rings In сoncert ще гостува у нас за големия финал на сагата през  пролетта на 2020-а. Технически и логистични причини възпрепятстват навременното идване на международния екип и техниката, нужна за шоуто в средата на ноември. Потвърдената от екипа на Хауърд Шор дата е 24 април, когато 30-членният състав ще се завърне в Европа за обновения график на турнето.

До момента милиони зрители от няколко континента съпреживяха легендарната история във формата филм-концерт, а вълнуващата трилогия ще има своя заслужен грандиозен финал и в София.  Най-зрелищната част от сагата, „Завръщането на краля“, ще бъде представена на гигантски HD екран в перфектна симбиоза с оригиналния, внушителен саундтрак, изпълнен на живо от 300 души хор и оркестър. Всички, закупили билети за Lord of The Rings In сoncert до момента, могат да ги запазят, тъй като ще важат без презаверка. Те ще получат и допълнителен комплимент от създателите на шоуто, възможност да спечелят плакат с автограф лично от Хауърд Шор или реплика на „The One Ring”. За повече информация следете страницата на Keen acts. От 25 октомври се пускат и специални билети с 50% отстъпка за деца от 8 до 12.  Феновете до 7-годишна възраст включително влизат безплатно, но нямат запазено място. Желаещите да върнат билетите си могат да го направят чрез партньорската мрежа на „Ивентим“.

 „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ е сред няколкото абсолютни шампиони в цялата история на киното. Филмът печели 11 награди „Оскар“, включително за „най-добър филм“, „най-добър режисьор“ и „най-добри визуални ефекти“. Третата и последна част от сагата неслучайно печели определението „един от най-великите филми на всички времена“ след грандиозния финал. За успеха и силното въздействие на продукцията несъмнено допринася и саундтракът на знаменития композитор Хауърд Шор. Неговата интерпретация върху света на Толкин продължава да очарова поколения фенове, като същевременно е награждавана три пъти от Академията, получава четири пъти „Грами“, два Златни глобуса, както и множество отличия от фестивали и критици.

На 24 април 2020-а  в „Арена Армеец“ верните почитатели на „Властелинът“ отново ще изживеят епичната кулминация на трилогията – Битката на Пеленорските поля, най-голямото сражение във Войната за пръстена и най-грандиозния сблъсък за цялата Трета епоха. „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ ще се излъчи за последен път у нас на голям екран в уникалния формат „филм с музика на живо“, обединяващ две магични преживявания в един истински пир за сетивата. Самият Питър Джаксън споделя: „Това е най-близкият възможен досег на зрителя с филма – най-зрелищното и интимно преживяване за феновете на Властелина.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай