Лора Караджова е луда по сноуборда и НЛО прически

Лора Караджова е луда по сноуборда и НЛО прически | StandartNews.com

Лора Караджова се оказа достатъчно талантлива и упорита и успя да постигне собствена слава. Малко деца на известни хора могат да се похвалят със същото. Отличителният белег на нейната същност е, че си е все така естествена и земна. Преди дни тя и Кристо пуснаха третото си парче, "Парадайз", и взривиха нета. Коментарите под клипа им са повече от ласкави. В един момент лирическата героиня на Лора се превръща в гепард. На промоцията, за да я аплодират, пристигнаха майка й Марияна и баща й Данчо Караджов.

На 4 вече чете

Научила се да чете на 4. Първо сричала у дома с баба си, после я записали на забавачка. Там й преподавали български и английски. Лора ходела с голям мерак в даскалото и още помни колко прекрасна е била учителката й, мисис Николова. "Уникална жена, добра, взискателна и мила", казва Лора. До втори-трети клас била пълна отличничка в 22-ро училище. "По литература бях най-добра, по география също ме биваше. Математиката и химия никак не ми вървяха. Според мен на всяко хлапе му върви всичко, стига да вложи труд и мисъл", категорична е певицата. В тийн годините училището естествено дало няколко крачки назад, приоритетите били други, но пък завършила с много добър успех. Казва, че го дължи на съучениците си, които били отличници и я стимулирали. Първото сериозно гадже срещнала малко преди да завърши. "Бяхме от една компания", смее се чаровницата. Попаднала в задружен клас, постоянно купонясвали, ходели по лагери.

Било я срам да пее дълго време пред публика. "Съученичките ми бяха в училищния хор, но за мен никой не знаеше, че мога. Но малко преди да завърша даскало, вече ходех по участия и си печелих парите сама. За първи път на сцена, професионално, се качих когато бях на 17-18 години. Ръката ми трепереше. Представяхме със Слави от "Болфейс" парчето си. Казах си, че ако сега не спра да се притеснявам, няма никога да успея".

Първата й роза мирише на мъжки одеколон

Лора твърди, че не е притежателка на истории с нестандартни свалки. Даже казва, че няма усещане много да са я ухажвали. "Но веднъж на един лагер едно момче ми подари изкуствена червена роза, която миришеше на черен мъжки "Деним". Ама зверски. Искал е явно да ухае, да ме впечатли, но беше направо мъчение за мозъка ми тази миризма. Взех я да не го обидя. Реших да остана със спомена, че това е било нещо много мило", разправя тя.

Обръсва си главата заради "Продиджи"

С брат й много слушали "Продиджи" и съвсем естествено понечили да подражават на щурите британци. Били малки - тя на 12 години, той на 15. Той се направил на екстравагантния Кийт Флинт и си обръснал темето, оставил да стърчат само два дълги кичура. Лора, за да се покаже достойна пред по-големия, взела бръсначката и си направила един път през средата на главата. Доста дебел даже, към три пръста. Като ще е, да е. Не е ясно дали това не е изкарало акъла на техните, като се прибрали от работа и им е докарало сърцетуп, защото паметта на Лора услужливо си е тръгнала от този епизод в живота им. "Не помня как са реагирали, но няма как да им е харесало", казва само тя. Известно време се подвизавала с шантавата визия и добре, че бързо й пораснали нови руси коси.

Има белег от Лаура

Лора си имала най-вярната приятелка цели 13 години. Това била Лаура. Намерили я в двор на тяхната улица и я взели. Случило се някъде преди двайсетина години. Нямала порода, била беличка и сладка. Отраснали заедно, тичали си двете заедно по цял ден. Лора си има любим белег от нея и казва, че си го гледа с умиление. Веднъж се гонели из двора и Лаура минала през краката й. Лора се спънала в нея и паднала. Обелила си коляното, и то жестоко. Но това всъщност нямало чак такова значение.

Пее с гипсирана ръка

Спускала се Лора по пистите на Банско към 4 следобед със сноуборда, а това време в планината си е направо вечер. Слънцето е напуснало работното си място, студенко е и сумрачно. Станало пет - пълна тъмница. Лора пада и както е типично за всеки сноубордист, посреща удара с ръце. Чупи дясната ръка при китката, но гипсовият ръкав стигал до лакътя.

Това не спряло неуморната изпълнителка от участия и тя си ходела, но прикривала отливката с дълги ръкави. Трудно й било, защото си служи с дясната ръка, а на концерти държала микрофона с лявата. Пак добре, че не беше кракът, казва тя.

Пада от сцената

Това се случило в Стара Загора миналата година, когато бил празникът на града. Действието се развива на площада. Лора свещенодействала по сцената, но й се приискало да е по-близо до хората и понечила да се качи на някаква колона. Стъпила с високия си ток, но се оказало, че това е куха кутия. Единият й крак пропаднал вътре. Добре, че отстрани имало охрана. Гардовете услужливо я подхванали и тя продължила с пърформанса. "Ужас преживях! Добре, че не си счупих крака. Имах огромна синина. Много ме заболя, но стиснах зъби и не издадох, че изпитвам болка. Хората обаче май не разбраха какво се случи", усмихва се красавицата.

Страх от насекоми

Страх ме е от високо. И от насекоми - скупчени много на едно място. Странно е, защото съм живяла в къща и съм виждала много мравки. Не ме е било страх от тях, живяла съм си с тях. Но сега видя ли буболечки, става ми лошо. Явно с възрастта идват и фобиите, смее се тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай