Ламбо Патриарх в "Столичаните"

Стефан Данаилов в ролята на Патриарх ще видим утре вечер в "Столичани в повече"

Ламбо Патриарх в "Столичаните" | StandartNews.com

Мастера се върна на снимачната площадка за хитовия сериал на bTV

Стефан Данаилов явно все повече се съвзема, което увеличава и апетита му за работа. Освен че продължава да играе с хъс в "Пигмалион" в Народния, Ламбо се връща и на снимачната площадка. Ще го видим утре в ролята на Патриарха в 10-ия епизод на "Столичани в повече" по bTV.

Сагата на Лютови и Чеканови, които правят какво ли не в опит да спасят живота и парите си, продължава. Двете семейства трябва заедно да решат как да се справят със ситуацията, в която се намират - къде да скрият финикийските знаци, за които най-после разбират, че са от обира на банката. Изниква един не малък проблем - полицията е по следите на "Изворската мафия".

По другата сюжетна линия - издирването на смехотворната икона, също настъпват колизии. Отношенията между Пепи и Андрей и техните половинки се изострят. Освен това те трябва да намерят начин да се върнат отново в продуцентския бизнес. Като стъпка напред в решаването на този проблем Андрей и Пепи стават екип с Гришата и Пацо, за да търсят заедно иконата. Новият отбор намира начин да поиска обяснение от Св. синод. И точно тук се появява Ламбо в ролята си на Патриарх, от когото зависи дали мисията им ще е успешна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай