Четвъртък,

Куркински и Манева признаха Алекс Сърчаджиева

От: Агенция Стандарт -
1385
Куркински и Манева признаха Алекс Сърчаджиева
A
A
A

Александра Сърчаджиева неведнъж е подлагана от съдбата на сериозни изпитания, но тя никога не пада на колене и не губи жаждата си за живот. Актрисата е от малкото, които не крият болките си и радостите от живота ѝ, за най-съкровените моменти и много лични усещания тя разказва в моноспектакъла "На живо".

"Не мога да кажа с какво спектакълът ми е по-различен. Имах честта Мариус Куркински да ме гледа. За мен той е гений и ми каза страхотни неща. Каза, че правя нещо революционно. Имах честта да ме гледа и Цветана Манева. Към нея изпитвам огромен респект, а тя ми заяви, че създавам ново течение на българската сцена, който нарече документален театър. Не крия, че останах доста поласкана", призна наследницата на Пепа Николова.

Сърчаджиева не се притеснява да говори за борбите, за паденията и успехите си, защото иска хората да видят това, което е. 

Премиерата на "На живо" се състоя през месец юни, на откритата сцена във Военна академия, в рамките на театралния фестивал "София моно". И оттогава се играе винаги пред препълнени зали.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com