Кой гръцки секс символ ще завладее НДК

Константинос Аргирос вдига адреналина със свои и световни хитове на 16 май

Кой гръцки секс символ ще завладее НДК | StandartNews.com

Константинос Аргирос – супер талантлив певец и действителен секс символ на съседите, ще завладее НДК с гръцки и световни хитове. Голямото шоу, което вече разгорещи меломаните, е на 16 май в зала едно. Феновете на Константинос Аргирос, който не познава ограничения в жанровете, го очакват с небивал интерес, коментира за „Стандарт“ продуцентът Кирил Кирилов, който вече не пропуска концерт на звездата в Атина и Солун. Той е организаторът на концерта в София по изрична покана на гръцката звезда. Репертоарът на Аргирос варира от характерната чувствена романтика на Елада до ритъма на сиртаки – неслучайно е любимец и на сънародниците си по света. Едно от най-внушителните му събития е в „Долби театър“ в Лос Анджелис, където кино елитът провежда  церемониите за раздаването на Оскарите.            

Константинос Аргирос е класически пример за човек, отдаден на изкуството. Едва на пет започва да изучава пиано, малко по-късно продължава с китара, пробва се и на ударни. В първата му тийнейджърска група - Blues brothers, хваща микрофона и сяда на клавишните. Веднага след гимназията се включва в тв формат за изгряващи музиканти - Fame Story 3 на ANT1. Журито е във възторг от мелодичния глас и чара на момчето. Дебютира на сцената в елитни клубове в Солун и Атина, а сред първите знаменитости, с които си партнира, е самата Анна Виси – абсолютната примадона на микса между традиционния автентичен фолклор и западния денс стил.          

Константинос Аргирос издава първия си албум, „Всичко ще се промени“, със Sony BMG. Във времето работи с мастодонти в индустрията - Universal music Greece пускат „Смело дете“, втората му самостоятелна продукция. Следват няколко албума, като между тях има и платинени. Той е и изключително артистичен – превръща всяко свое изпълнение в спектакъл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Емил
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи