Колко милиона е спечелила Марая Кери от коледния си хит

Певицата печели между 450 000 и 750 000 паунда всеки декември от "All I Want for Christmas Is You"

Колко милиона е спечелила Марая Кери от коледния си хит | StandartNews.com

Експертите на уеб портала Celebrity Net Worth, който е специализиран в събирането на данни за финансовите приходи на известни личности, публикуваха любопитна информация за това каква е печалбата на Марая Кери от коледния хит "All I Want for Christmas Is You", съобщи вестник „Индипендънт“, предава БГНЕС.

Те изчисляват, че Кери печели между 450 000 и 750 000 паунда всеки декември от тази песен.

Според списанието певицата печели около 380 000 паунда всяка година от "All I Want for Christmas" само в Обединеното кралство.

Но тези цифри са приблизителни, тъй като PRS for Music (Дружество за правата на изпълнителите в САЩ) не разкрива точните суми, за да защити личните данни на своите клиенти, включително и тези на Марая Кери.

"All I Want for Christmas Is You" е една от най-популярните празнични песни на всички времена. Тази година хитът ще навърши 27 години. За това време е продаден в повече от 16 милиона копия и неведнъж е оглавявал класациите.

В САЩ например коледният сингъл на Кери е оглавявал класацията Billboard Hot 100 три пъти. Но това се е случвало само преди новогодишните празници. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай