Клюкарката се завръща

Стартът е на 26 октомври по HBO GO

Клюкарката се завръща | StandartNews.com

 „Клюкарката“ идва в HBO GO на 26 октомври. Освен новата HBO Max продукция от 2021 година, в платформата ще са достъпни и всички шест сезона на оригинала, излъчван в 121 епизода през 2007-2012 година. Дванадесетте на новия сериал са разделени на две части, като първите шест ще започнат да се излъчват от 26 октомври, а премиерата на вторите е предвидена за ноември отново в HBO GO. Гласът зад кадър, който превежда зрителя през перипетиите на гимназистите и в първия сериал, и в продължението на HBO Max, e на Кристен Бел.

Разработено от Джошуа Сафран, продължението на поп културния феномен, отвежда обратно в горен Ийст Сайд при ново поколение тийнейджъри от частни училища в Манхатън, Ню Йорк. Действието се развива девет години, след като уебсайтът на оригиналния блогър спира да съществува. Сега „Клюкарката“  изследва колко много са се променили социалните медии, както и пейзажът на самия Ню Йорк. Поредицата се основава върху бестселърите на Сесили фон Зигесар и оригиналното шоу, разработено от Джош Шварц и Стефани Савидж.

26 октомври е и датата, на която HBO Max ще стъпи в Европа, подменяйки поетапно съществуващата платформа HBO GO. Промяната започва в скандинавските пазари и в Испания. Държавите от централна Европа, включително България, ще предлагат съдържанието на WarnerMedia през HBO GO, докато новата платформа не замени настоящата в първите месеци на 2022-ра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай