Кирил Кирилов: Фики Стораро е роден за сцена

Певецът печели овации из България в театралния хит "Направихте ме на луд"

Кирил Кирилов: Фики Стораро е роден за сцена | StandartNews.com

Фики Стораро е новата сензация в българския театър. Талантът от „Като две капки вода“ триумфира из страната в „Направихте ме на луд“ - хита на режисьора Богдан Петканин по текстове на Иван Ангелов, главния сценарист в „Забраненото шоу на Рачков“. „Фики е роден за сцена“, коментира продуцентът на звездите Кирил Кирилов, който изкушава певеца да се пробва в постановката с образите, с които очарова публиката в „Капките“ - Рей Чарлз, Тина Търнър, Дони... Неслучайно сега Фики партнира на някои от най-рейтинговите знаменитости в храма на Мелпомена.

Първата дама в елитната компания е самата Мария Сапунджиева, която сякаш жонглира с жанровете – тя е ужасно смешна, стигайки до крайни пародии в превъплъщенията. Руслан Мъйнов пее на пет езика, включително и на японски – първо романтичен, после саркастичен, както се полага на конферансие в цирка на живота. Ненчо Илчев и Павел Иванов са комични до абсурд в историите, като Илчев, очаквано демонстрира и професионалното си фокусничество. Кирил Ефремов, Рада Кайрякова и Тихомир Благоев са истински атрактивни под прожекторите, а рапърът Бобо Първи забива ефектно в зрелището, което би могло да се казва "Който оцелее, нека разкаже" или "И повече, и пак смях под похлупак".

„Забавлението е завладяващо, тъй като съчетава драматургията, музиката и актьорските изпълнения. Възторгът на публиката, която вече аплодира Фики из България, беше еуфоричен - във Варна цялата зала пя с него. Той отново доказва, че е много артистичен и умее да се раздава на макс за зрителите. Вписва се чудесно в представлението, надскачайки поп фолк представата“, добавя Кирил Кирилов.

Следващите дати на гастролите са 28 юли в Русе, 29 юли в Свети Влас, 30 юли в Добрич. Цялата палитра на злободневието е разгърната толкова колоритно в скечовете, че смехът действа като терапия.

"Хората от сърце и душа реагират на монолозите и диалозите, в които актуалността е особено гореща - от политиката до ковида", добавя Кирил Кирилов - от години е най-успешният продуцент на родния „Бродуей“, който усъвършенства все по-активно комбинацията между стилове и таргети. А сега „малкият Хачо Бояджиев“, както вече го наричат в гилдията, е готов и с режисьорски проект - на 26 юли във Варна е премиерата на концерта му „Летен ритъм“ с Тони Димитрова, „Диана експрес“, Михаела Маринова, Ненчо Илчев и Павел Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай