Сряда,

Христо Шопов става главен в „Братя“ 3

От: Агенция Стандарт -
474
Христо Шопов става главен в „Братя“ 3
A
A
A

Христо Шопов влиза в „Братя“ 3. Криминалната драма се превърна в една от най-гледаните тв поредици през изминалата пролет, а историята намира своето продължение в следващия сезон. Легендата на българското кино има главна роля в заплетения и завладяващ сюжет, а образът му ще преобърне света на останалите герои, променяйки живота им завинаги. Към Христо Шопов се присъединяват и други талантливи актьори, които правят още по-интересен силния каст на филмовата продукция.

Миналия сезон героите се изправиха пред много сериозни препятствия, за да спечелят битката със самите себе си в опит да се променят и да получат втори шанс в живота. Някои от тях търсеха прошка и изкупление, а други жадуваха за възмездие и платиха цената му. Но в най-голямата мистерия се превърна изчезването на следователя Борис Донков (Калин Врачански), което поведе разследването в неподозирани и фатални посоки. Каква е съдбата на Борис, след като Лора (Йоанна Темелкова) го откри в безсъзнание, ще стане ясно в новите епизоди на „Братя“. 

Финалът на втория сезон се превърна в преломен и за живота на другия брат – Денис (Владимир Михайлов). Завръщането на могъщия бизнесмен Топал към престъпния живот стана окончателно, когато изцапа ръцете си с брутално убийство. В следващите епизоди Денис ще се сблъска с още по-голяма и неочаквана заплаха, за която изобщо не би могъл да подозира.

Третият сезон на „Братя“ ще зарадва любителите на криминалния жанр с още повече напрежение, заплетени разследвания на хладнокръвни престъпления, опасни каскади и смразяващи обрати. Няма да липсват и драматичните емоционални моменти, белязали сложните и дълбоки човешки отношения. Основната тема на сезона е свързана със саможертвата и някои от героите ще влязат в жестока битка с егото си, за да осъзнаят колко са готови да платят  за щастието на своите близки. Какви големи изненади очакват героите, зрителите ще разберат тази есен в продължението на „Братя“ по NOVA.

Режисьори на третия сезон са Ники Илиев, Любомир Печев, Георги Димитров и Атанас Бончев-Наката. Сценаристи на криминалната драма са Невена Кертова, Теодора Маркова, Георги Иванов, Пламена Велковски и Мила Иванова. Идеята за сериала е на продуцента Краси Ванков, а саундтракът на поредицата е специално създаден от композитора Марио Балтаджиев.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com