Холивуд в София! Търсят българи да се включат в снимките

Организаторите не издават коя е филмовата продукция, но снимките ще саняколко месеца

Холивуд в София! Търсят българи да се включат в снимките | StandartNews.com

Нова холивудска продукция, чиито снимки предстоят в следващите месеци, търси българи, за да се включат като статисти. Кастингът се организира от „Ню Бояна“ и е насочен към пълнолетни мъже и жени, като се търсят и професионални плувци.

Всички желаещи могат да дойдат директно на място на 9 април, събота, от 10:00 до 14:00 часа на пилоните на НДК.

Организаторите не издават коя е филмовата продукция, но снимките ще продължат няколко месеца в София и Варна. Участието като статист е възможност за придобиване на допълнителни доходи, но и стъпка към създаването на важни контакти в индустрията.

Марияна Станишева, кастинг директор, който често работи по реализирането на филми в „Ню Бояна“, споделя за процеса: „При нас често снимаме големи международни продукции и в тях участват много български актьори и статисти. Тези възможности са в основата на професионалното развитие на много талантливи българи и мост към световната сцена.“

В София са снимани десетки международни хитови филми. В списъка на лентите, реализирани в студиата на „Ню Бояна“, попадат  "Непобедимите", "Пътят обратно", "Код: Олимп", "Конан Варварина", "Черната далия", „Легендата за Херкулес“, "Бодигард на убиеца",  "Диригентът", "Да обичаш Пабло" и "Рамбо“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай