Керин не се ревнуват

Детелина и Калин се женят шест месеца, след като се запознават

Керин не се ревнуват | StandartNews.com

София. Калин Керин, съпругът на Хакерката от "Знакът на българина", е от най-големите фенове на сериала на Димитър Недков и ТВ 7. Защото има вкус към екшън и трилър киното - самият той е не само от най-утвърдените каскадьори у нас, но е и супер търсен за всички холивудски продукции, снимани тук. За 13 години е участвал в "Нинджа", "Черната далия", "Мюнхен", a в момента е част от екипа на "Под прикритие". Във всекидневната си работа среща както "земни" и "нормални" звезди, така и изпаднали в плен на величието. Калин е и многократен шампион на България по мотоциклетизъм на писта, но вече дава газ само за пред камерите.

"Никога не съм се притеснявала за него. Много хора ме питат как спя, като знам какво прави той. Просто съм изключително сигурна в мъжа си и във възможностите му", споделя Детелина, която дебютира в "Знакът на българина". Двойката няма проблеми и с ревността. Те си вярват безпрекословно и приемат любовните отношения на екрана "просто като работа". Като дубльор на Калин понякога му се е налагало да влиза в по-близки отношения с красавици, а Детелина, изглежда, ще има афера с колегата си в сериала.

Съпрузите са заедно от четири години. Женят се само шест месеца, след като се запознават. "Всеки от нас беше категоричен за другия - това е човекът, няма какво да чакаме", спомня си Детелина. Калин обаче отказвал упорито да сложи халка и се съгласил само ако тя е с дизайн на гума за мотор. И сега носят венчални бижута с шарката "Мишлен" от розово злато.

"Решихме да създадем семейство, когато бяхме лудо влюбени - и така ни тръгна целият живот. Затова винаги съм вярвала, че хората трябва да се женят, когато най-силно са привлечени", обяснява Керин. Вече имат и наследник. Синът им Валентино е на година и осем месеца. Кръстен е на двамата си дядовци, които по щастливо стечение на обстоятелствата се казват Валентин. "Ако има тайна рецепта за щастливия брак, не я знам", не дава съвети Детелина, но все пак признава: "Хората трябва да си говорят. Така се решават абсолютно всички проблеми.

Ние си казваме всичко

Като добри приятели, които споделят добро и лошо."

По време на снимките на "Знакът на българина" двамата трудно успяват да се засекат у дома. "Той доста отсъства. Но вече и аз разбрах, че един снимачен ден обикновено продължава 12 часа", обяснява тя. Съпругът й с нетърпение очаквал дебютът й на малкия екран. И двамата са прочели трилогията на Димитър Недков и имали своите очаквания. "Калин остана много доволен. Каза, че добре стоя пред камера. Неговата оценка беше важна за мен, защото е много критичен и ако нещо не му хареса, няма да си премълчи - без значение на кого го казва", разкрива Детелина. Затова и цени съветите на мъжа си. Убедена е, че трябва да е по-уверена, да вярва в себе си, да не се подценява и да помни, че има талант.

"Знакът на българина" е не само дебютът за Детелина, но и първият кастинг, на който отива. "Явих се доста неуверена и притеснена. След месец на тръпнещо очакване ми се обадиха и ми казаха, че съм избрана за ролята на хакерката Дария", спомня си Детелина. Тя кандидатства именно за нея, защото вярва, че имат общи характеристики. "Много ми подхожда. Близо до мен. Емоционална, отличава се от другите, увлича се по история", обяснява Детелина. Преди да започне снимките, посещава актьорската школа на Боби Костов. Двамата работят повече от половин година, заедно изграждат образа на Дария. По време на всички снимки той е винаги до нея и я съветва. "Оказа се, че всички от екипа са много приятни. Притеснявах се, тъй като не се бях докосвала до артисти през живота си. Нямах представа какви са и как са настроени. В началото отивах с голямо притеснение, но се оказа, че с тези приятни и мили хора лесно се разбирах. Нямах никакви проблеми", разказва дамата.

Решението да отиде на кастинг за сериала не е спонтанно. Още докато е ученичка в евроучилището "Ровел", има арт амбиции.

Участва в школски пиеси

Баща й обаче има други намерения за нея. Така вместо в НАТФИЗ, Детелина се оказва студентка по икономика в Нов български университет. Скоро обаче разбира, че това не е нейното поприще. Прави опити да навлезе в сферата, но така още повече разбира колко е далеч от нея. "Стана ми ясно, че никога няма да поискам да се занимавам с това. С течение на времето и баща ми се промени. Въпреки че беше много против моите актьорски намерения, сега е пръв пред телевизора, когато започва сериалът. Страшно се вълнува", разказва Керин.

Самата тя обаче е доста критична към първото си появяване. "Всичко ми се струва много странно - как изглеждам, как звучи гласът ми. Не мога да се оценя. Никога не съм доволна и не смятам, че съм се справила достатъчно добре. Дори след всеки дубъл исках още един. Димитър Недков ме разбираше прекрасно - казваше ми "браво", твърдеше, че е доволен. Чувала бях как режисьорите са взискателни, критични и темпераментни и рядко се чуват от тях похвали и благодарности. Така че, когато чуех "Благодаря ти за добрата работа", беше много силен момент". След финалната клапа за първия сезон на "Знакът на българина" Детелина осъзнава, че е получила изключително сериозен шанс. И не смята да го пропилява

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай