Калин Врачански се завръща в „Братя“ 3

След премиерата на мюзикъла „Баща ми бояджията“, актьорът продължава в сериала

Калин Врачански се завръща в „Братя“ 3 | StandartNews.com

Калин Врачански се завърна в „Братя“. Няма никакво съмнение, че сериалът ще има и трети сезон, но зрителите препоръчват на продуцента Краси Ванков да се замисли за дължината на епизодите – досегашните им кратки 30 минути са прекъсвани дори от досадните реклами. Беше повече от ясно, че Врачански ще се появи отново пред камерите след премиерата на мюзикъла „Баща ми бояджията“ в Операта, където той влезе в ролята на Коста Цонев от популярния тв филм от соца. Борис Донков се оказа жив, макар и на ръба със смъртта, след като чесове наред е бил в студеното езеро, хвърлен там от враговете си, за да умре като вендета.  

Не по-малко очаквано беше, че Денис Топал няма да се справи с така мечтания от него и Лора - Йоана Темелкова, катарзис и пак ще кривне от правия път. Така че и този герой се завръща – в престъпния свят. Друга тема е, че на моменти драматургичната логика в цялата схема на сезон 2 леко издишаше – Борис Донков се жертва заради брат си, който пък през това време се опитваше да бъде щастлив с жена му, която път загуби бебето си, след като ченгето Йосифов я изтормози, наказвайки я за недоказаната смърт на колегата си. Сценаристите трябва да измислят наистина супер свежарски сюжетни ходове, за да задържат вниманието на публиката, която през есента отново ще гледа „Пътят на честта“, „Съни бийч“, „Отдел Издирване“ и вероятно „Дяволското гърло“.       

„Братя“ 3 сигурно ще започне от подновената сексуална връзка между Денис и фаталната украинка Юлия - дъщеря на убития от брат му мафиотски бос Фьодор Опланчик. Красавицата съвсем закономерно остава в екшъна, а жертва падна нейният съдружник Райков – чудесният Васил Ряхов. Естествено, че народът предпочита да се наслаждава на ефектната Лора Христова и на бъдещите й креватни сцени с ефектния Владимир Михайлов. В следващата порция от „Братя“ на карта ще е заложена и любовта на Стойо Мирков като Йосифов, който постепенно осъзна, че напълно е изгубил доверието и любовта на жена си Ива – Искра Донова и сина си Симеон - Мартин Петков, който пък е на път да влезе в обкръжението на Денис Топал.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай