Калин със съдбовно решение в "Братя"

Следователят не може да си намери място от притеснение заради изчезналия си колега – Борис

Калин със съдбовно решение в "Братя" | StandartNews.com

Следователят Калин Йосифов не може да си намери място от притеснение заради изчезналия си колега – Борис. Според него цялото разследване се бави и мисълта, че това може да коства живота на най-добрия му приятел, го побърква. Калин ожесточено търси още и още следи, които могат да помогнат за разкриване на истината. Но шефът на отдел “Убийства” – Черкезов – не допуска такава намеса от служители на ГДБОП в работата на СДВР и директно отрязва пътя на Калин в разследването. Готов ли е полицаят на по-голяма личностна саможертва, за да остане в играта, или цената, която трябва да плати, е твърде висока за него?

Драго признава пред Лора, че брат му е изчезнал. Как ще приеме съпругата на Борис стряскащата новина и какво ще предприеме? Бизнесменът е съставил свой план за действие и се опитва да го следва, но е притеснен, че в течение на разследването много неща могат да се усложнят. Той има голяма молба към Лора, но каква е тя и какво решение ще вземе бременната жена в тази критична ситуация?

Велин е готов да поиска втори шанс от семейството си. Той иска не просто да се извини, а има и  голямото желание да започне живота си на чисто. Пътят му към Мая и Вики, обаче, е напълно разрушен и отчаяният баща търси начин да стигне отново до сърцата им. Ще има ли успех неговият опит или е твърде късно да получи прошка?

Популярността на Симо в училище расте непрекъснато. Слуховете, че той се движи с истински гангстери му отварят неподозирани врати сред неговите съученици. Момчето усеща промяната в отношението на останалите и това го окуражава да влезе в ролята на силен и уверен човек. Дали ролята, която изпълнява пред другите, може да му даде смелост наистина да се справи със своите натрапчиви страхове или борбата със слабостите ще се окаже по-трудна от очакваното?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай