Какво каза Георги Мамалев за Мария Бакалова

Каквото и да говорят, както и да си чешат езиците, те никога няма да преживеят успеха на това момиче, заяви актьорът

Какво каза Георги Мамалев за Мария Бакалова | StandartNews.com

"Срамотия и простотия българска е всичко негативно, което се изписа и изговори срещу Мария Бакалова!". Това обяви пред столичен всекидневник  легендарният актьор Георги Мамалев.

Повод за думите му са последните изказвания на Копринка Червенкова, която критикува ролята на Мария Бакалова в "Борат 2". По думите на Червенкова "такова скандално бездарие отдавна не бях гледала", Бакалова "по-добре да се съблече за някое списание, отколкото да участва в тази помия", и че актрисата "няма голяма перспектива пред кариерата си след тази срамна работа".

"Мария Бакалова спечели наградата на критиците, а г-жа Червенкова я заклеймява едва ли не като някакво бездарие. Това е наглост и ужасяващо изградено самочувствие на човек, който раздава правосъдие, и никой друг, ако не го е питал, няма право да дава награди. Каквото и да говорят, както и да си чешат езиците, те никога няма да преживеят успеха на това момиче", категоричен е Мамалев.

Артистът, разсмивал поколения българи, е недоволен и от начина по който се раздават творческите компенсации. Мамалев е категоричен, че не трябва анонимни комисии да раздават държавни пари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай