Петък,

Какви са последствията след смъртта на Радо Андреев в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
1459
Какви са последствията след смъртта на Радо Андреев в "Братя"
A
A
A

Смъртта на Радо Андреев преобръща света на Денис в новите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA. Унищожителното чувство за вина измъчва Топал след фаталния инцидент по време на мисията му. В опит да спаси живота на жената, в която е влюбен, той стреля срещу един от най-близките си хора.

Импулсивният изстрел е смъртоносен и Денис не може да си прости грешката. Цялото му същество се бори с факта, че стремежът му да загърби порочния кръг на наркотиците и убийствата го е отвел обратно към тъмната страна, от която опитва да се измъкне. Топал решава да се откаже от всичко и да сложи край на договорката си с Давидов. Как ще реагира генералът и какво ще се случи с Денис от тук нататък?

Пряко засегната от смъртта на Радо е и неговата дъщеря Сара. Останало без биологичните си родители, детето по закон е предадено на грижите на институциите. Това отчайва Сандо, защото той иска да вземе и отгледа Сара, както е обещал на баща ѝ. Намерението му удря на камък, защото няма роднинска връзка с момиченцето и социалните служби отказват да му я поверят. Сандо опитва да си открадне време с нея, но официално няма право да я вижда, въпреки че е най-близкият ѝ останал човек. На какво е готов, за да прибере детето и има ли начин да осъществи своя план?

Ситуацията около бегълците Мая и Велин става все по-напрегната. Те продължават да се крият, но се надяват, че откраднатият артефакт ще се продаде на черния пазар и по този начин ще успея да се сдобият със средства. Двамата са наясно, че антикварят се възползва от тежкото им финансово положение, за да получи старинната китайска купа на занижена цена, но нямат друг избор. Събитията, обаче, ще ги изненадат и Донкови ще бъдат поставени пред нови, още по-сложни обстоятелства. Какво ги очаква и срещу кого трябва да се борят?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизоди