Какви са акцентите в А1 Видеотека през юни

Комедиен екшън, романтична аристократична драма и комедия с фантастични елементи

Какви са акцентите в А1 Видеотека през юни | StandartNews.com

Комедиен екшън, романтична драма с аристократичен дух и комедия с фантастични елементи са сред акцентите във Видеотеката на А1 Xplore TV през юни. Клиентите на интерактивната телевизия на А1 ще могат да се насладят на първокласно филмово съдържание в уюта на собствения си дом със заглавия като „Лоши момчета завинаги“, „Имението Даунтън” и „Вчера си е за вчера”.

В комедийния екшън „Лоши момчета завинаги“ Уил Смит и Мартин Лорънс отново се превъплъщават в култовите си персонажи Майк Лаури и Маркъс Бърнет от първия филм, който се появява на екран през 1995-а година. След толкова години партньорство двамата са поели в различни посоки и в личен, и в професионален план. Маркъс е улегнал и иска да намали темпото, за да прекарва повече време със семейството си. В същото време Майк продължава опасния живот на „лошо момче“, което го въвлича в животозастрашаваща схема. Разбира се, Маркъс няма друг избор освен да се върне в играта, за да помогне на Майк в тази последна мисия..., защото те ще са заедно до края.

Потребителите на А1 Xplore TV ще могат да се потопят и в аристократичната атмосфера на „Имението Даунтън", което се готви да посрещне кралското семейство в лицето крал Джордж V и кралица Мери – дядо и баба на настоящата кралица на Великобритания Елизабет II. Филмът е вдъхновен от едноименния сериал, излъчен 2010-а година, а действието се развива през 1927-а година. Аристократичното семейство Кроули определено не тъне в обичайния лукс заради Голямата депресия и края на Първата световна война. Но въпреки краткото предизвестие, за техни кралски височества всичко трябва да е перфектно. Това налага завръщането на иконома Карсън, който трябва да впрегне всички сили в подготовка за кралската визита. Когато компетентността на персонала на имението е поставена под въпрос, назрява недоволство, с което трябва да се справят. В тези усилия всичко е позволено, щом става въпрос за толкова висока чест, като визитата на Негово и Нейно Величество.

Друг от акцентите в А1 Видеотека през юни е филмът „Вчера си е за вчера“, който разказва историята на Джак Малик (Химеш Пател) - музикант и автор на песни в малко английско крайморско градче. Единствената му опора в неуспешната му кариера е приятелката му от детинство Ели (Лили Джеймс). След странен инцидент с автобус по време на глобално спиране на тока, той се оказва единственият човек на света, който си спомня за съществуването на Бийтълс. Джак бързо се превръща в суперзвезда, изпълнявайки парчетата на най-великата група на всички времена пред публика, която ги чува за първи път. Не и без помощта на хладнокръвната агентка с желязна маркетинг стратегия Дебра (носителката на награда „Еми“ Кейт Маккинън). Но със славата идват и проблемите и Джак е изправен пред опасността да изгуби единствения човек, който винаги е вярвал в него. Филмът поставя и въпроса каква е цената, която героят на Химеш Пател е готов да плати, за да осъзнае, че както Бийтълс пеят, единственото, от което наистина се нуждаем, е любов.

Абонатите на интерактивната телевизия А1 Xplore TV могат да разчитат на персонализирани препоръки, адаптирани към техните зрителски предпочитания. На тяхно разположение в каталога на А1 Видеотека са кинохитове от разнообразни жанрове, които се допълват всеки месец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай