Изгоненият Кристиян: "Биг брадър" манипулира

Изгоненият Кристиян: "Биг брадър" манипулира | StandartNews.com

Първият изгонен от Къщата на "Биг брадър", Кристиян Стойков, демонстрира докрай безграничното си самочувствие. Въпреки че събра 49 процента негативен вот, той, изпаднал в гняв, светкавично пожела да изпрати отворено писмо до медиите. В него момчето с различна сексуалност открито заявява, че резултатите от гласуването са били манипулирани от организаторите на шоуто.

"Реших да изразя мнението си и нямам намерение да мълча пред никoй... Не съм съгласен с излизането ми от "Биг брадър", смятам, че нещата са нагласени. Искам екипът на предаването да покаже пред цяла България вота, в който съм получил най-много гласове за напускане на Къщата. Смятам и смея да твърдя, че бях (и все още съм) един интересен образ и след като чета цяла нощ постове в интернет с положителни коментари за играта ми и получавам подкрепата на толкова много хора, как да си обясня тогава напускането ми? Явно някой не е бил доволен от престоя ми там или от това, че не мога да бъда лицемерен и винаги казвам нещата в прав текст! Според вас, приятели, има ли външна намеса напускането ми от Къщата?", пише Кристиян.

До последно битката беше между него и Пламен Богданов. Третият номиниран, Кирил Симеонов, беше спасен със само 10 % негативен вот.
Преди това имаше още двама номинирани - Пламен Димитров и Борис Братухчев, но те бяха спасени от зрителите на шоуто, тъй като събраха най-малко отрицателни гласове.

По време на живото предаване в студиото се появи съпругата на Братухчев - Юлиана. Тя бе дошла да го защити, но не й се наложи. Една от най-коментираните жени в мрежата след признанието на съпруга й, че е изневерявал не веднъж, за първи път проговори: "Нямам какво да крия, знам за тези неща. Всеки прави грешки. Той каза още във визитката "Едно е празен секс, едно е любов".

Аз съм му простила и съм решила да се боря за този човек!", заключи Юлиана.
Цвeтeлин Hикoлoв влезе в Къщата със заявка, че мy xapecвa дa бъдe epгeн и дoceгa нe ce e зaмиcлял зa бpaк. Toвa oбaчe нe e cъвceм вяpнo. Eднa жeнa бyквaлнo мy paзкaзaлa игpaтa и тя ce кaзвa Bиктopия Джyмпapoвa. Зaпoзнaли се в столичен нoщeн клyб, къдeтo Цецо чecтo paзпycкaл. След Bики, кoятo нaшyмя пpeди гoдинa c yчacтиeтo cи в "Kъpтицaтa", Цвeтeлин ce впycнaл в бeзбpoй вpъзки за физичecки нacлaди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай