Избраха най-добрия диджей в света

Давид Гета за втори път е провъзгласен за крал на електронната музика

Избраха най-добрия диджей в света | StandartNews.com

Давид Гета, един от най-великите музиканти и продуценти в историята на електронната музика, беше обявен за най-добрия диджей в света. Най-влиятелният световен списък на главните лица на електронната сцена се формира с почти 1,3 милиона гласа на читателите на "DJ Meg", които върнаха Гета на първата позиция след 2011-а, когато последно я спечели.

"Наистина е невероятно, мисля, че се чувствам по-щастлив от първия път", каза суперпопулярният французин, който оглави радио класациите през последните месеци с хита "Let’s Love", поредното страхотно сътрудничество с австралийската певица Сиа. Той обаче изследва и нови насоки със своя "Future Rave" звук.

Класацията на "DJ Meg" се състои от 100-те най-важни и влиятелни диджеи и продуценти на електронна музика, а зад водещата позиция на Гета се нареждат Димитри Вегас, Лайк Майк и Мартин Гарикс. Успоредно с тази скала излиза и алтернативният топ 100 на "DJ Meg", фокусиран изключително върху хаус и техно. Белгийската техно-героиня Шарлот де Вит за първи път спечели титлата за номер едно изпълнител в този списък.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай