Иван и Андрей подкараха каруца

Иван и Андрей подкараха каруца | StandartNews.com

Продуцентите на "Фермата" черпиха столичани с домашни гозби

Иван и Андрей рекламираха по екстравагантен начин предстоящия сезон на "Фермата". Водещите се качиха в каруца и я подкараха по улиците на София. Градските момчета не само че замениха автомобилите си с една конска сила, но и бяха подготвили вкусни специалитети, за да почерпят кой където срещнат. Домашно сирене с традиционни подправки, свежи плодове, апетитни банички и селски айрaн от мястото, което ще обитават шестнайсетте авантюристи, готови да се върнат 100 години назад във времето, зарадваха софиянци.

Иван и Андрей се справиха безпроблемно с управлението на каруцата, теглена от коня Мартин. Споделиха, че освен приятното преживяване от нетрадиционното превозно средство е много важно да се спазват и правилата за движение по пътищата. Водещите успяха да изпълнят маршрута си от Народното събрание до Южния парк за по-малко от час.

Тази есен по бТВ се завръщат и "Столичани в повече". Рапърът Сто кила, футболистът Благой Георгиев, актьорите Евгени Будинов и Робърт Янакиев, както и Христина Апостолова от "Сървайвър" ще бъдат новите лица в сериала. Още с първия епизод зрителите ще станат свидетели на последиците от интервюто, което Радко даде в последния епизод на осми сезон и без да иска разкри измамите на баща си. В резултат Рангел Чеканов вече не е премиер, грози го затвор, а отношенията му с Гълъбина са на път да се разпаднат отново.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай