Неделя,

Ирина нажежава атмосферата в „Ягодова луна“

От: Агенция Стандарт -
374
Ирина нажежава атмосферата в „Ягодова луна“
A
A
A

Красивата и амбициозна журналистка Ирина (Рая Пеева) ще се превърне в поредната искра, която ще нажежи обтегнатите отношения между Ангел (Христо Мутафчиев) и Боян (Димо Алексиев) в предстоящия епизод на „Ягодова луна“ във вторник, 28 април, от 22:00 часа по Нова телевизия. В разговор на четири очи Боян ще постави условия на баща си за поведението му към новата му половинка Ирина. Това няма да се хареса на крупния бизнесмен и ще доведе до сблъсък между двамата мъже.

Междувременно Ирина ще се върне отново на работа в сайта, от където беше уволнена, този път като нов главен редактор. Промяната няма да бъде добре приета от досегашните й колеги и ще се стигне до раздяла с някои от тях. Професионалните амбиции на Ирина ще бъдат задоволени до първия й разговор с Ангел, който ще й обясни новите правила за работа, с които тя ще трябва да се съобрази.

Историите от миналото ще бъдат един от основните акценти в епизода. Ще стане ясно какво се е случило минути преди да избухне огромният пожар преди тридесет години, в който живота си губи Димитър (Ивайло Захариев).

Любовта няма да остане на заден план и в десети епизод на „Ягодова луна“. Отношенията между Рая (Радина Боршош) и Георги (Александър Сано) стават все по-романтични, а пламъчето на любовта между двамата все по-ярко.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Ягодова Луна