Интриги около "Под прикритие"

Интриги около "Под прикритие" | StandartNews.com

Нетърпеливи фенове на мафиотската драма "Под прикритие" спекулират около старта на петия сезон на успешната поредица на БНТ. В онлайн пространството се завъртя фалшивата дата 10 януари. Новите епизоди обаче няма да започнат тогава. Припряността на почитателите на Куката провокираха администраторите на официалната страница на "Под прикритие" във фейсбук да пуснат официално изявление. В него категорично се казва, че все още няма конкретика за грандиозната премиера. "Знаем, че всички я очаквате, но имайте още малко търпение и това ще стане съвсем скоро, а дотогава не се подвеждайте и не вярвайте на слухове".

А забавяне на петия сезон има със сигурност. Кримката трябваше да се върне в ефир в края на ноември, обещаха от БНТ през септември, когато започнаха и снимките на Свети Влас.

Нетърпеливостта е и заради драматичните обрати и неяснотии, с които завърши четвъртият сезон. Мартин беше разкрит, а легендарният Джаро най-накрая падна убит от ръката на суперченгето Попов. Голяма загадка е неговата нова визия - с дълга коса и брада. Ако наистина героят на Владо Пенев е влязъл в затвора, както беше загатнато, и заради това е заприличал на бараба, не се знае каква метаморфоза ще претърпи визията му след напускането на пандиза.

Захари Бахаров, който влиза в кожата на суровия мафиот Иво Андонов, разкри, че неговият персонаж се е устремил към много висока цел, която дори той самият не знаел дали е постижима за него. "Основна роля ще има и Бойко Кръстанов, който е новото ченге под прикритие", категоричен е продуцентът и режисьор Димитър Митовски. Кръстанов се е срещал с действащ полицай, работещ под прикритие, за да изгради по-достоверно образа си. В сериала се завръща Куката. "Под прикритие" е феномен", защото не спестява нищо от живота ни такъв, какъвто е", коментира Мариан Вълев.

Трима са вече известните нови актьори, които влизат в сериала - Димитър Баненкин, познат от поредицата на БНТ "Недадените", и юнаците на Народния Христо Петров и Дарин Ангелов. Силвия Петкова, експоловинката на Калин Врачански, е големият секссимвол на петия сезон. Така тя влиза в пряка конкуренция със своята колежка и приятелка от театър "София" Йоанна Темелкова.

Режисьори на новите епизоди на сериала, продаден в 149 държави на четири континента, са Митовски, Виктор Божинов и Зоран Петровски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай