Инспектор Давидова с поразяващи разкрития в "Братя"

Медийната война между собствениците на завод „Детонал“ и кандидат-кмета Карамитев заплашва да ескалира

Инспектор Давидова с поразяващи разкрития в "Братя" | StandartNews.com

Въпреки санкциите, заплахите и нападението, Елена продължава да рови целеустремено в архивни данни от предишни досъдебни производства, за които е отговарял влиятелният прокурор Тинчев. Тя е повече от убедена, че за натиска срещу нея има една единствена причина – хванала е вярната следа и затова се опитват всячески да я възпрат. И се оказва права. В документацията младата полицайка открива смущаващи индикации за деянията на прокурора, които я водят до шокиращи разкрития. Инспектор Давидова трябва да действа изключително бързо, ако иска да осигури нужните доказателства. Какво открива в архива, кой може да й помогне, за да потвърди подозренията и ще успее ли да изпревари хората на Тинчев, които са по петите й?

Медийната война между собствениците на завод „Детонал“ и кандидат-кмета Карамитев заплашва да ескалира. Филип има специална стратегия за привличане на симпатиите на журналистите и възнамерява да ги държи постоянно близо до себе си, като им осигурява новини на час по лъжичка. В резултат на това репортерите преследват навсякъде Денис и Сандо с провокативни въпроси, а комисар Бранимиров от ГДБОП е принуден да даде официално изявление по случая с атентата срещу Карамитев и пряката връзка между покушението и оръжейния завод на двамата братя. Притиснат от медиите, Акарди взима импулсивно решение и прави изненадващо изказване пред обществеността. Какво има да съобщи и как това ще повлияе това върху цялата напрегната ситуация?

Поли е силно притеснена за състоянието, в което се намира Симеон. От една страна, тя още не му е простила за грубото отношение и шамара, който той си позволи да й удари, в момент на афект и ярост. Младото момиче разбира позицията на Симо и извиненията му за грозната постъпка, но отказва да приеме такъв тип поведение. Нейното решение да се върне обратно в Щатите е обяснимо, но от друга страна, тя се страхува, че приятелят й ще направи нещо фатално, докато не е на себе си, в опит да отмъсти за смъртта на своя баща. Поли се чувства отговорна за него и иска да му помогне да се отърве от депресията, за да се върне към истинската си същност и да продължи напред. В настойчивите си опити да му отвори очите, докато не е станало твърде късно, тя се излага на извънредна опасност, която може да промени изцяло събитията, но дали ще има шанса да се измъкне навреме?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай