Събота,

IMANY: „Нямам търпение за концерта в България!“

От: Администратор -
1831
IMANY: „Нямам търпение за концерта в България!“
A
A
A

На 2 юни сцената на Зала 1 на НДК се превръща във вълшебен декор със завладяващия глас на IMANY, осем виолончела, вуду магии и абсолютните поп хитове от последния албум на певицата Voodoo Cello. В него тя вдъхва нов живот на любими изпълнения на Madonna, Imagine Dragons, Bonnie Tyler, t.A.Т.u. и Bob Marley и други.  

Концертът на IMANY, организиран от Fest Team, започва в 20:00, а вратите на Зала 1 на НДК се отварят широко за едно музикално пътешествие през любимите евъргрийн класики лично на самата певица, която е и артистичен директор на спектакъла Voodoo Cello.

Френската изпълнителка, която в момента е на европейско турне, искрено споделя в скорошни интервюта, че България е една от най-любимите ѝ дестинации за концерти и няма търпение да се завърна у нас на 2 юни заради топлата публика. Младата майка на две деца, се готви за концертите си със задължителните екзотични плодове и разнообразна селекция от зелен чай. В типичния си елегантен и неподражаем стил, този път IMANY влиза в ролята на вуду жрица, която омагьосва осем виолончела и …публиката и разказва една мистична приказка с музиката си.

Последни билети за концерта на IMANY в Зала 1 на НДК могат да се намерят на www.ticketstation.bg, в магазини На Тъмно и в мрежата на Fast Pay. Припомняме, че Fest Team за първи път в България предлага и възможността за закупуване на билет за събитие на разсрочено плащане от Ticket Station Bulgaria с 0% оскъпяване. Това е уникалната за България услуга, чрез която се извършва плащане на равни месечни вноски, без никакво оскъпяване, скрити такси и с 0% лихва и различни начини на разсрочване. Така потребителите, които искат да посетят даден концерт, но в момента не разполагат с необходимата сума, могат да избират дали да платят 25% от нея веднага и 75% в следващите 30 дни, или да платят 25% сега и останалите 75% в рамките на три месеца, с 0% оскъпяване, без дребен шрифт и скрити такси, а след бързо одобрение, мечтаният билет се озовава директно в електронната им поща.

Информация за всички предстоящи събития може да намерите на: festteam.bg и ticketstation.bg, в социалните мрежи и в събитието във facebook с най-актуална информация.

 

 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com