Играйте GRID 2 и спечелете билети за Автомобилен Салон София 2013

Събитието се организира от Интер Експо Център с медийното партньорство на "Стандарт".

Играйте GRID 2 и спечелете билети за Автомобилен Салон София 2013 | StandartNews.com

София. През следващите три дни - 11, 12 и 13 юни, в централното фоайе на Сити Център София, посетителите ще могат да опитат безплатно съвсем новата втора част на състезателната видео игра GRID на състезателни симулатори. Всеки от тях се състои от специално изработена седалка и аксесоари към нея Rseat Evo v3, волан Logitech G27, оригинална игра Grid 2, монитор и слушалки.

Във видео играта безплатно могат да включат всички желаещи, а наградите са девет билета за Автомобилен Салон София 2013, където освен възможността да спечелят автомобил по избор, ще могат да се състезават и в специалния ТУРНИР ПО GRID 2. Това ще е първият в България турнир по популярната игра, а първата награда е на обща стойност 1977 лв. (седалка Rseat Evo v3 + стойка RS Stand S2 + волан Logitech G27).

Много са наградите, които ще бъдат раздавани всеки ден от дългоочакваното автомобилно шоу. От карти за гориво на стойност по 40лв. до едноседмична почивка в най-новия четиризвезден хотел Palm Wings Beach Resort & Spa Kusadasi 4* De Luxe в Кушадасъ. Подробната програма може да прочетете тук.

Един тренировъчен ден с Румен Дунев и Калин Бенчев ще бъде наградата за един запален фен, която ще се тегли на 22 юни и ще бъде връчена лично от двамата пилоти. На щанда на Дунев Рейсинг Скуул всеки желаещ ще може да премери сили с пилотите на истински рали симулатор.

Всички посетители ще могат да се срещнат и с шесткратния шампион в българския рали шампионат Димитър Илиев, с един от доайените на българския автомобилен спорт Илия Чубриков и с един от най-обещаващите български рали пилоти Григор Григоров.

Голямата награда, разбира се, е автомобил! С попълване на анкетна карта, всеки посетител трябва да отбележи своя избор от Citroёn C-Elysee Seduction, Dacia Sandero, FORD FIESTA, Great Wall Voleex C10, Peugeot 301 ACTIVE, Renault Clio IV и Škoda Citigo. Печелившият ще бъде изтеглен на 23 юни от 17.00 ч. в присъствието на представители на медиите.

Автомобилен Салон София 2013 очаква своите посетители в Интер Експо Център – София всеки ден от 15 до 23 юни от 10.00 до 20.00ч., а всички новини могат да бъдат следени на безплатното мобилно приложение.

Видео гледайте ТУК.

Събитието се организира от Интер Експо Център с медийното партньорство на "Стандарт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай