Идва "Биг брадър ол старс"

Докато меси хляб, Иво използва камерите в Къщата за прочувствен монолог

Идва "Биг брадър ол старс" | StandartNews.com

Остават две седмици до големия финал на "ВИП брадър" по Нова и звездите стягат редиците си за най-тежката битка. Всяка реплика и действие се подлага на дълбок анализ от съквартирантите, а претендентите за титлата "любима звезда" на България са опънали нервите си до краен предел. За Иво Танев, който деспотично се вихри в кухнята за имидж, което дразни останалите в Къщата, излезе нов лаф - "че е загорил look-а".

Звездите се оплакват от спорните му кулинарни умения - ястията му са винаги мазни и със запръжка, което вече се отразява на всички. Здравко е недоволен от промяната в поведението на Танев и от монопола му над кухнята. Според Гъмов Иво е станал тотално неадекватен - "ходи, дебне, отбелязва докъде е олиото... Ненормална история!" Затова докато в един момент Танев се разхождаше сам в двора, звездите решиха да се разбунтуват срещу господството му и да приготвят сами свинско със зеле. Вече започнаха и залаганията кои ще се съберат под покрива на Къщата на 15 ноември, когато стартира "Биг брадър ол старс". Предположенията обаче не са много вдъхновяващи, защото вече сме гледали тези хора в някои от форматите на шоуто. Сред вероятните участници са Соня Колтуклиева, Ваня Червенкова, Йоана Захариева, Мариана Попова...

Преговори се водят с Евгени Минчев, плеймейтките Елена Кучкова и Златка Райкова, както и Людмила Захажаева, майката на тв водещата Албена Вулева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай