Груби шеги белязаха "Глобусите"

Груби шеги белязаха "Глобусите" | StandartNews.com

Водещият Рики Джървейс се изгаври със звездите и наградите

Връчването на "Златните глобуси", което събра каймака на Холивуд в неделя вечер в Бевърли Хилс, почти се провали заради скандалното поведение на водещия Рики Джървейс. Комикът, който дирижира церемонията за четвърти път, събра значителни критики за тъпото си поведение на шоуто. Медиите отвъд океана го нападнаха, заради неговата невъздържаност, вулгарния монолог, с който е започнал церемонията, и импровизирания нецензуриран разговор с Мел Гибсън. Актьорът каза, че всеки път, когато Джървейс води шоуто, това му напомня да си направи колоноскопия.

Първият удар на Рики, известен с хапливите си коментари, беше по адрес на телевизията, излъчващата шоуто - NBC. Според него тя била единствената, която можела да го излъчва напълно безпристрастно, защото нямала нито една номинация. Джървейс заяви, че президентът на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд, която организира призовете, го предупредил, че ако каже нещо обидно или глупаво, той лично щял да дойде и да го издърпа от сцената.

"Това е предложение, на което не можах да откажа", каза Джървейс и пусна няколко шеги за мастурбация. Комикът се подигра и с наградите, описвайки ги като "парче метал, който объркани стари журналисти искат да ти дадат, за да се срещнат с тебе и да си направят селфи." "Ако спечелите тази вечер, помнете, че на никой не му пука за тази награда толкова, колкото на вас. За това не ставайте емоционални. Срамно е", ухапа и звезди в залата Рики. Самият той има три Златни глобуса, но с единия от тях си подпирал вратата, а друг използва като оръжие срещу крадци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай