Графа с тридневен концерт през лятото

От компанията на изпълнителя планират изпълнения в няколко градове

Графа с тридневен концерт през лятото | StandartNews.com

С емоционални включвания на живо в социалните мрежи Влади Ампов - Графа обяви, че дългопланираният му концерт на стадион „Българска армия“ се трансформира в 3 концертни вечери на стадион „Юнак“. Датите на събитията са 14, 15 и 16 юли. От музикална компания на изпълнителя споделиха, че планират и концерти във Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас.

Близо година Графа и екипът му работиха върху първия му концерт на стадион „Българска армия“ на 10 юни. На финалната права обаче проектът беше замразен, както всички големи събития у нас и по света, но феновете запазиха надежда, че срещата им с любимия изпълнител все пак ще се случи през лятото на 2020-а.

Всички, закупили билети за стадион „Българска армия“, ще имат възможността да си изберат една от трите дати – 14, 15 или 16 юли и да съпреживеят с музиканта и бенда му завръщането на голямата концертна сцена. Несъмнено, предстоящите концерти ще са неповторими след няколкомесечната изолация, която преживяхме.

Преформатирането на големия концерт в три по-малки и изместването му във времето имат за цел в максимална степен да гарантират сигурността и здравето на посетителите. Пропускателният режим, мерките за сигурност и дезинфекцията ще бъдат по-лесно осъществими при разделяне на публиката в три вечери. Графа споделя, че поредицата от изпълнения в никакъв случай няма да го изтощи, а напротив – сега повече от всякога се вълнува да излезе на сцената и да се срещне с публиката си, която силно му липсва през последните няколко месеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай