Графа с ново видео

Във „Фалшиви струни“ специален гост е актрисата Даяна Ханджиева

Графа с ново видео | StandartNews.com

В първите дни на март Графа представи видеото на „Фалшиви струни“, песен от последния му албум „Страничен наблюдател“. Още с излизането на колекцията феновете определиха парчето за една от най-впечатляващите по отношение на музика, текст и изпълнение композиции на любимия им изпълнител. Графа традиционно стои зад авторството и аранжимента на песента, а за текста работи с NDOE (Георги Касабов). Цигулката в композицията свири Йордан Димитров от Софийски  солисти, а барабаните са записани от Борислав Бояджиев – Борче.

„Фалшиви струни“ звучи красиво и завладяващо, а впечатляващото заснемане на видеоклипа е предизвикателство за режисьорския екип Buddubbaz Tape Company. Във видеото специален гост е младата актриса Даяна Ханджиева. С по-различния и интересен стайлинг се заема Силвия Маркова.

От екипа на Монте Мюзик съобщават, че съвсем скоро в ефира ще се завърти и ремикс на „Фалшиви струни“, направен от Fabrizio Parisi & The Editor.

Меджувременно подготовката за концерта на Графа на стадион „Българска армия“ на 10 юни продължава. Изпълнителят, който винаги отделя внимание на всеки детайл и е отдаден на публиката, репетира активно за събитието. Вече са ясни параметрите на сцената и мултимедията, но от екипа му ги пазят в тайна. Единственото, което издават е, че публиката гарантирано ще се почуства като на световен концерт, но с българска музика и то на най-продуктивния изпълнител и автор на хитове в родината ни през послените години. Отново без да издават подробности от Монте съобщават, че са намерили начин публиката да е включена в продукцията благодарение на интересни технологични решения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай