Георги Илиев открил Мариан

Кичка и Рут от "Музикална академия" се хванаха за гушите

Георги Илиев открил Мариан | StandartNews.com

София. Финалистът от "ВИП Брадър" Мариан Кюрпанов разкри името на човека, който е проправил пътя и възхода му на модел. "Покойният Георги Илиев ми помагаше много. Беше собственик на първата модна агенция, в която работих. Имаше симпатии към мен. Тогава бях на 17 години и той ми помогна, да замина за Германия, тъй като имах проблем с шенгенските визи. Каза ми, че го прави, защото вижда в мен голям потенциал. Дори ми плати билета до Германия, защото аз нямах пари", разкри Кюрпанов пред сп. "Lovestyle".

Мариан потвърди слуховете, че е бил близък и с Илия Павлов. "Не е вярно обаче, че съм имал интимна връзка със съпругата му Дарина Павлова. Обръщах се към нея с "шефке". Випбрадърът сподели още, че само един път в живота си е обмислял брак - с приятелката си Светла. "Планувахме да се оженим. Разделихме се обаче точно в деня, в който връзката ни направи четири години. Съвзех се трудно", разказа моделът.

"Музикална академия" пък все по-често замества интригата от състезанието с война на поколенията. В словесна схватка влязоха две жени - Рут Колева и Кичка Бодурова. Поводът стана видео, за което Рут се усъмни, че прекалено големият вот за естрадната звезда е истински. Има нещо нагласено, Кичка не може да генерира такъв голям вот, заяви Рут. "Без младите шоуто няма смисъл", изрази тя пренебрежението си към старата гвардия. Сравнително спокойната Бодурова този път изгуби самообладение. "Колкото и да си талантлива, си много просто момиче! Абсолютно ниска топка", изригна естрадната прима.
"Не мечтая и никога няма да мечтая за кариера като тази на Кичка. Пее демоде, а и често фалшиво", не й остана длъжна Рут. Отстраненият Стенли пък откри огън по всички. "Не ми хареса двуличието. Обичам истинските хора, а там като че ли няма такива", коментира той останалите участници. "Пее се по цял ден. Отвсякъде някой вие като вол. Какви са тия работи? Да не сме в лудницата. Слагах си тапи в ушите", възмути се той от поведението на изпълнителите в къщата и добави, че е щастлив, че е аут от надпреварата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай