Фестивала Balkan Station отново превръща БДЖ в музикална арена

Локомотивът на Balkan Station се завръща с пълна пара за едно съвременно и безкомпромисно музикално пътешествие, сътворено с любов и страст към музиката.

Фестивала Balkan Station отново превръща БДЖ в музикална арена | StandartNews.com

Роден в планината, до реката и тази година Balkan Station отбелязва началото на лятото с масивно събитие, което ще пробуди най-меланхоличните ви атоми, ще ги неутрализира, за да ги моделира в усмивки и мелодични стъпки.  

Историята на фестивала започва през 2010 г. като една скромна приятелска сбирка, състояща се от ценители на качествена електронна музика, която прераства  в двудневно събитие с 10 издания и над 140 артисти.

Локомотивът на Balkan Station се завръща с пълна пара за едно съвременно и безкомпромисно музикално пътешествие, сътворено с любов и страст към музиката.  

  Електронният облак над  BALKAN STATION, ще надвисне над любимата за хиляди меломани поляна на 9, 10 и 11 юни. Организаторите  залагат на перфектния микс от утвърдени артисти и изгряващи таланти! От хаус, през електро до техно – ще бъдат събрани  много от любимите ни български артисти.

Tайната съставка тази година е колаборацията с The Sunday Bunch, така че този уикенд ще бъде пълен с изненади и малко по-различен от характерния за последните години BPM.

Черешката на тортата са чуждестранните гости - Temudo & Filip Xavi, за които няма съмнение, че ще си паснат перфектно и ще направят изживяването незабравимо.

Изненадите не спират до тук – BALKAN STATION отново ще превърнат иначе скучното БДЖ в център на интергалактическа музикална арена. Ще има специален парти вагон, който ще отпътува Събота, късен следобед от Централна ЖП гара с главно действащо лице KANZ, който е подготвил час и малко, изпълнен с тайните на дълбокият музикален космос.

Парти влака до спирка Балкан отпътува в 18:28 на 10.06 , като всички пътници трябва да са на място най-късно в 18:00ч.

За пореден път всичките удобства ще бъдат налични на мястото на което се провежда фестивала, за да осигурят комфортното ви пребиваване през тези 48 часа изпълнени с изкуство в различните му форми.

🌿 Красиво местоположение в средата на планината

🌿 Лесен достъп с влак от София, на 1 час път

🌿 2000 квадратни метра тревна площ за танци

🌿 48 часа музика

🌿 Паркинг на 5 км с осигурен транспорт до фестивалната зона

🌿 Бар

🌿 3000 квадратни метра зона за къмпинг

🌿 Природни забележителности в района, пешеходен туризъм

🌿 Отделни места за огнище

🌿 Тоалетни

🌿 Душ кабини

 Билетите за парти-вагона са вече в продажба в TABA Record Store (ул. „Цар Асен“ 52, София). Те ще са на цена от 15лв. и ще включват еднопосочен билет за един пътник “София-Балкан” + достъп до парти-вагона. В цената на билета е включена и задължителната застраховка, за която ще трябва да предоставите 3 имена.

 Повече информация относно събитието можете да намерите тук - https://www.balkanstation.com/

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай