Неделя,

Fest Team с лоялна програма за меломаните

От: Администратор -
1025
Fest Team с лоялна програма за меломаните
A
A
A

Fest Team стартира лоялна програма за най-изявените меломани с атрактивни предимства. Fest Club е най-удобният механизъм за премахване на всички неудобства по пътя към перфектното музикално преживяване за феновете. Чрез лоялната си програма Fest Team цели да предостави не просто незабравими, но и сигурни и спокойни преживявания на всеки посетител на концертите и фестивалите, организирани от промоутърската компания. С еднократна мигновена и напълно безплатна регистрация на сайта на Fest Club всеки потребител получава персонален ID номер, с който веднага става член на ексклузивния клуб и получава различни привилегии за събитията на Fest Team – допълнителни предложения, специални условия, цени и услуги, достъпни само за регистрираните членове на програмата.

Сред привилегиите на притежателите на специалния персонален, уникален номер - Fest Club ID, са: навременни известия за започнала предварителна продажба на билети за любимото събитие, преференциални цени, достъп до редица безплатни продукти и покупка на сувенири и мърч, възможност за незабравима meet-and-greet среща с любимите артисти. Членството във Fest Club може да осигури и възможност за резервиране на паркомясто на фестивалите, както и получаване на фестивалната гривна предварително, у дома с куриер, дни преди събитието, така че да не се налага посетителят да се реди на опашка на входа на концерта.

Новите членове на Fest Club ще могат веднага да се възползват от отстъпка за билетите на предстоящия първи голям рок фестивал за годината у нас на 2 и 3 юли HILLS OF ROCK - Sofia Edition с отстъпка от 30%.  За членовете на Fest Club, билетите за HILLS OF BASS са също на преференциална цена с отстъпка от 20%.  

Fest Team планира лято, изпълнено с музика и събития, а членовете на лоялната им програма, са първите, абонирани за всички новости и преференции за HILLS OF ROCK - Sofia Edition | HILLS OF BASS  | IRON MAIDEN | SKEPTA x SOLAR Plovdiv | ARMIN VAN BUUREN x SOLAR Plovdiv | HILLS OF ROCK 2022 | SPICE Music Festival | ARCTIC MONKЕYS | Jason Derulo | ARTE Feastival.

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com