Феновете бесни: Защо убиха Джон Сноу

Феновете бесни: Защо убиха Джон Сноу | StandartNews.com

Последният епизод на "Игра на тронове" хвърли в абсолютен шок феновете на сериала. Очакваше се да умират важни герои, но не и топроли - загина самият Джон Сноу, убит от нощната стража. Което веднага предизвика брожение в социалните мрежи и масов протест срещу автора Дж. Р.Р. Мартин и създателите на сериала.

"Това вече е прекалено. Прежалихме Нед Старк, прежалихме Червената усойница, но сега всичко мина границите. Освен това смъртта на Сноу изобщо не бе епична, а жалка. Такъв герой заслужаваше поне да умре във велика битка, а не просто да го намушкат неговите хора", пишат по форумите. "Няма да се върна. Сценаристите ми казаха: "Мъртъв си". Няма вариант повече да участвам в сериала. Обикнах много Джон Сноу, но всичко приключи. Сега вече ще си търся нов филм, в който да участвам догодина. Имам много оферти. Нямам търпение да се впусна в нови начинания", заяви самият Кит Харингтън, който пет сезона играеше любимеца на зрителите.

Авторът на поредицата Дж. Р.Р. Мартин обаче наля огън в любителите на конспиративните възкресения: "Ако знам нещо за "Игра на тронове", е, че смъртта не е постоянна величина", заяви писателят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай