"Факторът Кошлуков" се завръща с гръм и трясък

"Факторът Кошлуков" се завръща с гръм и трясък | StandartNews.com

"Факторът Кошлуков" се завръща в телевизионния ефир. Предаването ще продължава два часа и ще се излъчва всяка петък вечер от 20 часа по Канал 3. Така на практика Емил Кошлуков ще конкурира легендарната "Панорама" по БНТ1. Първото издание на "Факторът" ще е този петък, 5 юни. Още тогава водещият ще сблъска власт и опозиция. А една от сигурните теми на дебата ще са доходите на българина. Зрителите ще видят какво предлага ГЕРБ и с какво не са съгласни БСП.

"Освен дискусиите и интервютата зрителите ще чуват и моята лична позиция понякога в острите ми коментари по събитията, които вълнуват всички в държавата", обещава Кошлуков. Той допълва, че както обикновено позициите му ще са издържани в стила на продукцията - аргументирано и обективно.

"В програмата на Канал 3 липсваше именно силна обзорна публицистика. Емил Кошлуков е емблема точно за това и има своя запазена територия за качество в българския ефир, за лични позиции и силни дискусии. Включването му в екипа на Канал 3 за нас е истинско постижение, гордост и знак, че ставаме все по-добри", каза директорът на медията Ива Стоянова. Тя допълни, че "Факторът Кошлуков" ще дава и трибуна на млади коментатори и лидери на общественото мнение. Такива, които има какво да кажат и предложат на широката публика.

По традиция зрителите на "Факторът" ще имат възможност да задават своите въпроси към водещия и неговите събеседници на живо в страницата на Емил Кошлуков във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай