Ето я дъщерята на Джаро!

Ния ще върти любов с героя на Захари Бахаров в "Под прикритие"

Ето я дъщерята на Джаро! | StandartNews.com

Най-голямата тайна, която гъделичка любопитството на феновете на "Под прикритие", е коя мацка ще влезе в образа на Ния Туджарова - дъщерята на Джаро. Форумите прегряват от предположения, но "Стандарт" разузна, че на този кадър е именно тя в топъл разговор с баща си, изигран от Михаил Билалов. В ролята е професионална актриса и понеже никой не е разконспирирал нови имена от снимачната площадка.

Но която и актриса да даде плът и кръв на Ния, със сигурност ще й се случи да има близки срещи със Захари Бахаров, сиреч лошото момче Иво Андонов. По план Ния и Иво ще имат гореща любовна афера, което няма как да се понрави на Джаро.

Присъствието на снимачната площадка на Александър Сано, чийто герой Косъма падна смъртоносно прострелян от вражески куршум, предизвика смут и много надежди в Свети Влас, където се развива екшънът. Почитателите му се надяват сценаристите да са измислили поне някой брат близнак, за да продължават да се радват на перфектната му игра. Това ще бъде прецедент - актьор, който зрителите толкова много да искат обратно в сериала, че да се наложи на продуцентите да измислят как да го съживят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай