Ето кой навил Даниел Крейг да стане Бонд

Стивън Спилбърг е този, който го е накарал да влезе в ролята на британския таен агент

Ето кой навил Даниел Крейг да стане Бонд | StandartNews.com

Даниел Крейг разкри, че известният режисьор Стивън Спилбърг е този, който го е накарал да влезе в ролята на британския таен агент Джеймс Бонд.

53-годишният актьор, който се отказа от тежестта на ролята на Бонд в „Смъртта може да почака“ (2021) след пет изиграни филм от поредицата, наскоро сподели, че се е съгласил да влезе в ролята на култовия шпионин в „Казино Роял“ през 2006 г., когато случайно се е натъкнал на легендарния режисьор в хотел.

„Стивън случайно беше в същия хотел. Можете ли да получите по-добър холивудски момент? Попитах го: би ли прочел този сценарий, моля? Той го прочете много бързо и каза: „Трябва да направиш това!“, разкри актьорът в интервю за „Сън“.

Според Даниел е много важно някой в шоубизнеса толкова „голям“ като Спилбърг да бъде вдъхновен от дадена роля.

„Сън“ цитира думите на Даниел: „За мен беше много важно някой като него да бъде толкова вдъхновен от ролята, колкото съм аз“.

Все пак, въпреки че е спечелил доверието на Спилбърг, носител на „Оскар“ за филми като "Списъкът на Шиндлер" и "Спасяването на редник Райън", Даниел все още е бил нервен от поемането на толкова важната роля, но знаел, че всичко ще бъде наред.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай