Джеймс Бонд кацна в София

Пиърс Броснан пристигна като каубой за снимките на екшъна "Сървайвър"

Джеймс Бонд кацна в София | StandartNews.com

София. Знаменитият Пиърс Броснан се приземи в София, посрещнат от зажаднели за автографи от Джеймс Бонд поклонници. Елегантен, с каубойска визия - кожено яке, дънки и широкопола черна шапка - Агент 007 каза: "Здравей, България". После сложи параф под снимката си, подадена от най-близко стоящия късметлия. "Щастлив съм да бъда тук. Поздравявам моите фенове. Филмът е напрегнат трилър. Ще видим какво ще излезе", бе пестелив Агент 007 за лентата с бюджет от 35 млн. долара.

 

Пиърс дойде за две седмици, през които ще снима в "Сървайвър". Холивудският ас ще играе кошмарният преследвач на Мила Йовович. Трилърът продължава в "Ню Бояна", след като стартира край Темза. Киноцентърът вече е "прекроен" заради екшъна и част от улиците в него копират някои от тези в британската столица. Лондонската атмосфера "звучала" много автентично, похвалиха се хората на Дейвид Варод. Камерите ще се завъртят из столичния център и из Кремиковци. Начело на екипа е режисьорът Джеймс Мактийг ("В като Вендета").

 


Броснан е в суперформа, която разкрива завидните му спортни навици - подходящи за всеки мъж, който иска да изглежда като него.

 


60-годишният актьор съвсем наскоро бе заснет да кара колело рано сутрин. Той и жена му Кейли споделят, че денят им започва, въртейки здраво педалите за няколко километра здраво каране. Медиите отвъд океана винаги сипят суперлативи за стабилността на брака им - двамата са заедно от 13 години, все още се появяват винаги заедно на светски събития, а дори и най-находчивите папараци не са успели да хванат някой от тях в крачка. Броснан преживява много трудно смъртта на дъщеря си Шарлот, която почина на 42 миналото лято.

 


"Славата идва и си отива. Тя е двуостър меч. Като млад актьор страстно мечтаех да бъда известен, да се показвам на големия екран. Но славата никога не може да те поддържа жив и щастлив. И тя няма никакво значение, когато в четири часа сутринта усещаш на мястото на сърцето си мрачна дупка и цялата тежест на света на раменете си. Никой не може да ти помогне да избягаш от болката на живота. Вътрешната ми сила беше на изпитание многократно. Още през 1991 г., когато почина съпругата ми Касандра, а сега на същата възраст, заради един и същ рак изгубих и дъщеря си. Единственото, което ме крепи, е вярата ми", сподели драмата си Броснан в скорошно интервю. Той разказа, че живее спокойно в къща близо до морето. "Денят ми преминава така - ставам, правя си кафе и гледам вълните. Рисувам. После отивам на сърф. Снимам, на връщане карам колело. И толкова. Простичък, почти буржоазен живот". Днес се очаква да пристигне другата голяма звезда във филма - огнената Мила Йовович.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай