Петък,

Джак Никълсън: Ще умра в самота

От: Агенция Стандарт -
132
Джак Никълсън: Ще умра в самота
A
A
A

Джак Никълсън, който през последните години се оттегли от киното, е станал доброволен затворник в собственото си имение. Медии отвъд океана твърдят, че денят му преминава в следобедна дрямка, пиене на мляко и рисуване. Той така се е изолирал от света, че е купил и съседните имоти, за да парира появата на потенциални досадници и любопитковци.  

В едно от малкото интервюта, дадени през последните години, мега звездата на Холивуд признава: „Аз съм сам и вероятно ще умра в самота. Моята репутация от миналото отблъсна всички жени – нито една от тях не вярва в мен. Много ми се иска да преживея един последен роман, но съм реалист и знам, че това няма как да се случи. Но и не отричам желанието си за любов“. Сред малкото му гости е внукът му, с когото гледат спортни предавания по телевизията.

Тъкмо заради любимия си баскетболен отбор „Лос Анджелис Лейкърс“ титанът  в седмото изкуство напусла бърлогата си преди пандемията. Той и синът му Рей бяха забелязани сред тълпата на трибуната. Двамата останаха крайно доволни от мача, тъй като фаворитите им триумфираха.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com