Дъщерята на Джако с дебютен солов албум

Това е едно от най-страхотните чувства, които съм изпитвала, споделя Парис

Дъщерята на Джако с дебютен солов албум | StandartNews.com

Дъщерята на Майкъл Джексън - 22-годишната Парис, издава дебютния си солов албум, предаде Асошиейтед прес. "Wilted" съдържа 11 парчета и излиза на 11 ноември. "Това е едно от най-страхотните чувства, които съм изпитвала", каза Джексън. Тя определя стила си като алтернативен фолк, далеч от жанра на покойния й баща и крал на поп музиката. "Развълнувана съм, нервна съм, но се чувствам уверена, че хората, които трябва да чуят този албум, ще го сторят. Той ще достигне до тях", казва тя.

По-рано тази година Джексън се присъедини към акустичното дуо "Саундфлауърс" с приятеля си Гейбриъл Глен, докато двамата не се разделиха. След раздялата тя буквално изпитвала физическа болка, но я превърнала в изкуство. "Ти беше всичко за мен, а сега падам на земята", пее Джаксън в новия сингъл "Let Down".

Джексън казва, че върху творчеството й са повлияли много артисти, сред които Деймиън Райс, Рей Ламонтан и Конър Обърст. Тя е заклет фен на инди рок групата "Манчестър Оркестра". Не могла да си намери място от радост, когато научила, че китаристът, певец и композитор на групата Анди Хъл ще продуцира първия й запис. Певицата заминала за Атланта, за да работи с него и споделя, че групата одобрила музиката й.

Майкъл Джексън държеше трите си деца настрани от светлините н прожекторите. След смъртта му през 2009-а Парис и двамата й братя - Принс на 23 и Биги на 18, заживели с баба си Катрин Джексън. Когато навършва 18-а, Парис заживява сама, работи като модел, актриса и музикант.

През юни тя и тогавашният й приятел Глен пуснаха документалната поредица "Без филтър" във Фейсбук, в която Джексън разкри за опитите си за самоубийство, за самонаранявания и сподели, че музиката е нейният начин да приема болката.

В клипа към новия сингъл "Let Down" има реверанс към страстта на младия Майкъл Джексън към ужасите и кръвта. Сърцето на героинята на клипа е буквално изтръгнато от тялото й от нейния любим. Има сцени в тъмни гори, които напомнят за прочутия клип "Thriller'' на Джако. На въпроса какво би казал баща й за музиката й, Парис отговаря, че не знае, но се надява, че би бил щастлив и би я подкрепил, защото тя се чувства щастлива.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай