„Доза щастие“ с тв премиера

Култовата бг драма ще бъде достъпна за зрителите и в Хърватия и Сърбия

„Доза щастие“ с тв премиера | StandartNews.com

„Доза щастие“ ще реализира своята премиера на малкия екран на 17 май по HBO, както и в стрийминг платформата HBO GO. Филмът на Яна Титова е 24-то заглавие в бг колекцията на канала, която дава възможност родното кино да бъде достъпно за гледане легално, както у нас, така и в бившите югославски републики Хърватия, Сърбия, Словения, Черна гора, Босна и Херцеговина и Северна Македония.

„От самото начало, когато решихме, че се захващаме с историята на Весела Тотева, за всички нас беше повече от ясно, че това не е просто филм - това е нашата мисия, нашата кауза. Фокусът ни винаги е бил лентата да достигне до колкото се може повече хора. Вярваме, че историята на Весето, ще промени животи, ще събуди духовете и ще развълнува зрителите. Щастлива съм, че малко след като спря да се върти в кината, филмът ще може да бъде гледан и онлайн от още по-широка аудитория, защото тази история си заслужава да бъде преживяна“, споделя Яна.

Продуценти на „Доза щастие“ са Алек Алексиев и Ники Стоичков. Филмът е пълнометражният дебют на Титова, която е сценарист и режисьор на лентата. Оператор е Мартин Балкански. Участват Валентина Каролева, Димитър Николов, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Алек Алексиев, Силвия Лулчева, Лидия Инджова, Ая Алексиева, Васил Бинев, Цветан Алексиев, както и Стефан Вълдобрев, Илка Зафирова и Филип Аврамов и Стоян Дойчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай