Добромир Банев празнува ЧРД, чака поредна премиера

Обичаният поет черпи за 53, скоро ще разбие книжния пазар в дует с Маргарита Петкова

Добромир Банев празнува ЧРД, чака поредна премиера | StandartNews.com

Популярният и обичан поет Добромир Банев днес черпи за 53. Звънките рими и завладяващият ритъм на стиховете му спечелиха хиляди читатели в книгите му „Обичай ме бавно“, „Любов до синьо“ и „Аз съм в другото такси“ - тотални бестселъри с по няколко тиража.

Скоро ще се появи и уникалният му дует с кралицата на българската поезия Маргарита Петкова - нецензурираната версия на хита "Абсурдни времена", която включва много непубликувани досега стихове.

Ето какво споделя Добромир Банев за това какво го спасява в сегашните времена.  „Четенето. Препрочитам любими книги и с изненада разбирам, че от позицията на времето откривам толкова много нови неща в тях. Продължавам и да пиша, това е естествено за мен състояние. Вярвам, че думите лекуват. Много читатели сега ми изпращат чрез куриерски фирми копия от последната ми книга „Обичай ме бавно“ за автограф. И, разбира се, готвя. Смея да твърдя, че имам добри кулинарни умения. Готвенето е отличен начин да запълниш времето. Спасява ме и усещането, че нещата пак ще си дойдат на мястото.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай