DJ Таркан закрива сезона

DJ Таркан закрива сезона | StandartNews.com

Бургас. Прочутият DJ Таркан се завръща за гръмотевично парти в Слънчев бряг. Турският музикант ще закрие сезона в "Какао бийч" на 30 август в компанията на стотици почитатели на хауса.

Другият сет ще бъде на V-Sag. Таркан готви демонстрация на еклектичния му вкус, богата музикална култура и уникален стил на миксиране. Когато той е зад пулта, звукът вибрира в пълна хармония с мястото, феновете, енергията и настроението.

Роден във Франкфурт и израснал в Турция, той започва кариерата си в една от най-известните радиостанции на съседите, с което приковава вниманието на редица световни продуценти. По-късно с V-Sag създават лейбъла No Smoking Recordings. Първият турски диджей и продуцент, който влиза в Топ 100 на DJ Mag, неизменно е част от елита в електронната музика в последното десетилетие.

Негови ремикси и продукции са включени в траклистовете на Тиесто, Армин ван Бурен, Роджър Санчес, Пол ван Дайк и други звезди в жанра. Василис Сагонас, познат като V-Sag, е млад и изключително талантлив DJ и композитор, роден в Лариса. С Таркан стартират кампания за разбирането на музиката "такава, каквато е". Те представят възможността хората да открият истинското значение на изкуството им - в най-чистата му форма, вместо "подбуденото от дрога забавление".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай