Диана свали 26 килограма

Диана Алексиева се втали светкавично, след като роди второто си дете

Диана свали 26 килограма | StandartNews.com

София. Макар да роди преди по-малко от пет месеца, Диана Алексиева е вече с 26 килограма по-лека. "Оказа се, че съм от жените, които качват сериозно по време на бременността", оплака се половинката на Захари Бахаров пред списание "ELLE".

При първата си бременност пък тя качи 27 кила, но си признава, че не е пазила никакви диети и не се лишавала от нищо, което й се приисквало. "За мой късмет се оказа също, че съм от жените, които без особени усилия отслабват. Миналия път се подложих на хипокси терапия, с нея върнах формата си отпреди бременността. Мисля, че и този път ще направя същото", разказва водещата.

Въпреки че е тренирала гимнастика, спининг, а журналистическата си кариера започва като спортен репортер, тя не се има за сериозен спортист. "Гимнастиката е нещо, с което съм се занимавала в съвсем невръстна възраст. Доста се бях поувлякла по спининга в един момент, но това по-скоро е поддържане на някаква форма. А спортен репортер станах съвсем случайно. Явно обаче това не беше страстта на живота ми и по-късно напуснах, за да стана водеща на предаването "Метрополис" по БНТ", разказва работещата майка.

Тя започна да води предаването "Игри на съдбата" по TV7 20 дни след като роди дъщеря си Кая. "Трябва да си факир, за да можеш да се справиш с телевизията в този период от майчинството! Наистина всичко е въпрос на добра логистика и строга дисциплина. И, разбира се, на двете баби, които въпреки че не са пенсионерки, намират време, за да ми помагат с децата", казва тя.




Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай